Η Κυβέλη θα παρασυρθεί στο πάθος για τον νέο ήρωα του Grand Hotel στον ΑΝΤ1.
Μια διαφορετική πλευρά του χαρακτήρα της Κυβέλης αναμένεται να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στα νέα επεισόδια για την καθημερινή σειρά “Grand Hotel” του ΑΝΤ1. Κι αυτό μιας και η ηρωίδα που ερμηνεύει με μαεστρία η Δάφνη Λαμπρόγιαννη θα παραδοθεί στον νέο ήρωα που θα δούμε στο ξενοδοχείο και τον οποίο θα υποδυθεί ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.
Grand Hotel: Ο «μετρ» Παναγιώτης Μπουγιούρης φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της Κυβέλης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μετά από την πρώτη νύχτα πάθους με τον νέο μετρ του ξενοδοχείου, τον Διονύση Παναγόπουλο, η Κυβέλη δείχνει ωστόσο μετανιωμένη ενώ εκείνος δεν την πιέζει με τη συμπεριφορά του και συνεχίζει να εργάζεται κανονικά, προσφέροντας τις υπηρεσίες του. Έτσι, το επόμενο βράδυ, της πηγαίνει το φαγητό της στο δωμάτιο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Μάρας Σαρρή στο περιοδικό My Tv, η Κυβέλη αρχίζει να τον επιπλήττει, διότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με τη γεύση του φαγητού και εκείνος παραμένει σιωπηλός. Τότε η ηρωίδα που υποδύεται η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ξεσπάει, λέγοντας του πως δεν της φταίει το φαγτηό αλλά συμπεριφέρεται έτσι λόγω της βραδιάς που παραδόθηκαν και οι δυο στο πάθος.
Ο Διονύσης πλησιάζει προς το μέρος της και τη φιλάει ξανά με πάθος. Η Κυβέλη παραδίνεται στα συναισθήματα και κάνει ξανά έρωτα με τον ήρωα που “ντύνεται” ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1.
Η ερωτική έλξη που υπάρχει ανάμεσα τους, λοιπόν, φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της κεντρικής ηρωίδας του Grand Hotel.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ