Γνωστός ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση και σε σειρά του ΣΚΑΙ!

«Απείχα από την τηλεόραση σχεδόν ενάμιση χρόνο και η αλήθεια είναι ότι αυτή η πρόταση ήρθε την κατάλληλη στιγμή».

Συνέντευξη στο περιοδικό MYtv και την Βίκυ Διαμάντη παραχώρησε ο Ορφέας Παπαδόπουλος, ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην σειρά του ΣΚΑΙ, “Προδοσίες”.

orfeas

Υποδύεστε ακόμη μία φορά ένα  πλουσιόπαιδο…

Ακριβώς! Δεν ξέρω τι γίνεται… Γιατί μου δίνουν να υποδύομαι ευκατάστατους χαρακτήρες».

Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει εδώ και λίγες εβδομάδες. Ποιες είναι πρώτες εντυπώσεις που έχετε;

«Δεν έχω ακόμη κάνει πολλές σκηνές. Στη σειρά υποδύομαι τον Μάρκο, πρόκειται για τον γιο του Τιμολέοντα Παυλίδη και της Κλαίρης Παυλίδη, τους οποίους υποδύονται ο Φίλιππος Σοφιανός και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Από τα πρώτα γυρίσματα είχα μία υπέροχη συνεργασία μαζί τους ου συνεχίζεται. Η Κύπρος είναι κάτι καινούργιο για μένα. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ, γιατί περνάω πολύ όμορφα εδώ, παρότι οι θερμοκρασίες είναι υψηλές – κάτι το οποίο προκαλεί μία δυσκολία στο γύρισμα και στις μετακινήσεις. Νιώθω ανανεωμένος και πολύ χαρούμενος μ’αυτή τη συνεργασία.

Είχατε κάποιο δισταγμό για να αποδεχθείτε τον ρόλο, από την άποψη ότι μπορεί να τυποποιηθείτε;

Όχι, γιατί είναι τελείως διαφορετική η προσέγγιση αυτή τη φορά. Πέρα από επιφανειακές ομοιότητες, υπάρχουν πολλές και σημαντικές διαφορές. Πρόκειται για έναν περισσότερο ομαλό χαρακτήρα, όσον αφορά τη συμπεριφορά και τους χειρισμούς, σε σύγκριση με τον Άρη, τον οποίο είχα υποδυθεί στα Κλεμμένα όνειρα. Είναι κάτι τελείως καινούργιο για ένα, ομολογώ, παρά τα κοινά που μπορεί να υπάρχουν στη δημιουργία μιας καθημερινής σειράς. Απείχα από την τηλεόραση σχεδόν ενάμιση χρόνο και η αλήθεια είναι ότι αυτή η πρόταση ήρθε την κατάλληλη στιγμή και με χαροποίησε ιδιαίτερα. Μου δίνει την ευκαιρία να δω καινούργια πράγματα επάνω στη δουλειά μου. Οι Προδοσίες, για μένα, είναι μία καινούργια πρόκληση».