Γλυκάνισος: Δύσκολες ώρες για τη Ραζάν

Γλυκάνισος, απόψε στις 18:45 στον ΣΚΑΪ.

Γλυκάνισος, Κυριακή 7/5 (18:45, ΣΚΑΪ) – Ο Ευστρατίου (Χ. Ασημακόπουλος) βρίσκεται στην πόρτα του παραπήγματος, στο οποίο ο Μπίλι (Κ. Μουταφτσής) κρατάει τη Ραζάν (Ε. Πιερίδου), αλλά ο Μπίλι δεν τον αφήνει να μπει μέσα.

Παράλληλα, στο αρχοντικό, ο Φίλιππος (Κ. Κόκλας) προτρέπει τον Έκτορα (Α. Σταματάκης) να πάει για τη συνηθισμένη βραδινή του έξοδο. Όλα πρέπει να δείχνουν ότι οι Δεμίρηδες δεν γνωρίζουν για την απαγωγή.

Στο σπίτι της Μαργαρίτας (Θ. Βοσταντζόγλου), ο Άγγελος (Β. Αθανασόπουλος) δέχεται τηλεφώνημα από τη Δανάη (Π. Ζάχρα) που τον ενημερώνει ότι οι διαδικασίες της αναδοχής προχωράνε και ότι θα ήθελε να τον ξαναδεί. Την επόμενη μέρα, ο Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου) επισκέπτεται την τράπεζα, ακολουθώντας το σχέδιο του Θανάση (Α. Κοντόπουλος) ενώ ο Ευστρατίου καλεί τον Μπίλι και του λέει ότι πριν βραδιάσει πρέπει να έχει φύγει από το νησί, γιατί θα στείλει αστυνομικούς στην παράγκα.

Όταν αργότερα ο Ευστρατίου δίνει την εντολή για την έναρξη της επιχείρησης, ο Θανάσης βρίσκεται σε απόγνωση, βλέποντας το σχέδιο της διάσωσης της Ραζάν να καταρρέει…

Γλυκάνισος, Σάββατο και Κυριακή στις 18:45 στον ΣΚΑΪ.