Γιώργος Μαυρίδης: Σε ποια σειρά αναμένεται να κάνει γκεστ εμφάνιση;

Γιώργος Μαυρίδης

Δείτε όλα όσα είπε πασίγνωστος ηθοποιός που παίζει στη σειρά!

Μπορεί ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Λέντζας να προετοιμάζονται για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή τους «Στο δρόμο» του Alpha, μαζί με τη σκυλίτσα του πρώτου, τη φοβερή Μόλι, όμως πάντα υπάρχει χρόνος για «επισκέψεις» σε άλλες παραγωγές!

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μαυρίδης θα κάνει guest εμφάνιση στην κωμική σειρά του ίδιου καναλιού «Αστέρας Ραχούλας», ύστερα από πρόταση των Γιώργου και Νίκου Κρητικού. Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί έναν νέο ποδοσφαιριστή της ομάδας του Κεραυνού, που ανήκει στο χωριό Παραδείσι και της οποίας πρόεδρος είναι ο Ανέστης Σκυρογιάννης (Δάνης Κατρανίδης). Τα γυρίσματα δεν θα γίνουν στην ορεινή Αρκαδία, αλλά σε γήπεδο στην Αττική.

«Πραγματικά αυτό το γύρισμα το περιμένω πώς και πώς και θα είναι για εμένα μια μεγάλη έκπληξη αν πραγματοποιηθεί. Τον Γιώργο Μαυρίδη τον παρακολουθώ από την ταξιδιωτική εκπομπή “World Party” και μου αρέσει πολύ ως χαρακτήρας. Πρώτον, γιατί είναι ένα πολύ ευφυές άτομο και, δεύτερον, γιατί έχει πολλές ευαισθησίες» αναφέρει στην «Espresso» ο Δάνης Κατρανίδης και συνεχίζει: «Είναι πολύ σημαντικό να έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους με τους οποίους μιλάς την ίδια γλώσσα, εξοικειωμένους με την κάμερα και με ωραίο χιούμορ. Ξέρω ότι ο Γιώργος ετοιμάζει και τη νέα εκπομπή του στο κανάλι μας και του εύχομαι κάθε επιτυχία».

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά και για τον ήρωα που υποδύεται στον «Αστέρα Ραχούλας». «Είναι εντυπωσιακό το πόσο με έχει αγκαλιάσει ο κόσμος σε αυτόν τον κωμικό, ανατρεπτικό ρόλο. Διότι πραγματικά δεν έχω κάνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Ολα άρχισαν από ένα σουρεαλιστικό guest στο σίριαλ “Το σόι σου”. Εκεί υποδύθηκα έναν… παλαβό γκαλερίστα. Ε, λοιπόν αυτός ο ήρωας έγινε η αιτία για τον ρόλο του Ανέστη. Ο Νίκος και ο Γιώργος με ρώτησαν αν θα άφηνα μουστάκι, αν θα τσαλάκωνα την εικόνα μου κι αν θα υποδυόμουν τον ιδιαίτερο δήμαρχο Παραδεισίου. Και τους είπα ένα μεγάλο “ναι” και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Μακάρι η σειρά μας να συνεχίσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά αυτό το ξέρουν ο Alpha και οι συγγραφείς μας» λέει ο δημοφιλής ηθοποιός.

Πηγή: Espresso