Γιατί ο Γιώργος Ηλιόπουλος έπαθε πανικό στο κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες;

Γιώργος Ηλιόπουλος

«Ήταν ένας ρόλος που δεν υπήρχε από την αρχή της σειράς, έγινε μετά, και οι σκηνές του είναι κυρίως κωμικές».

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και την Εύη Βαλή έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Ηλιόπουλος, που φέτος τον απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα στο ρόλο του Προκόπη του κουρέα.

Όταν διαβάσατε για πρώτη φορά το ρόλο σας, τι σκεφτήκατε;

Είμαι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει σε βαθμό τυφλότητας. Όταν με φώναξαν στο κάστινγκ και μου έδωσαν τη σκηνή να τη διαβάσω, έπαθα πανικό, γιατί νόμιζα ότι απλά θα κάναμε μια κουβέντα. Δεν ήξερα ότι θα κάναμε κατευθείαν δοκιμαστικό.

Ήταν ένας ρόλος που δεν υπήρχε από την αρχή της σειράς, έγινε μετά, και οι σκηνές του είναι κυρίως κωμικές. Υπήρχε ήδη ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, ο οποίος υποδύεται τον ξάδερφό μου, Παναγιώτη, με τον οποίο ήμασταν συμμαθητές στο ξεκίνημά μας και ευτυχώς, γιατί ταίριαξα μαζί του και με επέλεξαν.

Ο ρόλος είναι κωμικός, αλλά είναι το πρόσωπο που μαθαίνει τα πάντα. Θα μάθει πράγματα τα οποία ενδεχομένως να τον βάλουν σε κίνδυνο;

Δεν διαβάζω παρακάτω σενάρια και επειδή το βλέπω σαν μια μεγάλη ταινία, δεν θέλω να τα ξέρω όλα. Ούτως ή άλλως, δεν έχουμε κιόλας παραπάνω σενάρια στα χέρια μας.

Θα δούμε τον χαρακτήρα σας να αναπτύσσεται περισσότερο στην ιστορία;

Όπως σε όλες τις σειρές, οι χαρακτήρες ανοίγουν, κλείνουν, έρχονται, φεύγουν. Αυτό το ξέρει καλύτερα η Μελίνα.