Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη για το «Κάτω Παρτάλι» και τη «Μουρμούρα»

Μπαίνει τελικά στην σειρά του Alpha; Τι θα συμβεί με το ρόλο του στο «Κάτω Παρτάλι»;

Εδώ και καιρό φημολογείται πως Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποχωρούν από την σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» καθώς οι δυο τους σκοπεύουν να μετακομίσουν στην Αμερική και ένα νέο ζευγάρι θα βρεθεί στη θέση τους στον Alpha. Το όνομα του Γιάννη Τσιμιτσέλη ήταν από τα επικρατέστερα για τον αντρικό ρόλο, ενώ στον γυναικείο ακούγονταν η σύντροφος του Βάσω Λασκαράκη, η Γιουλίκα Σκαφιδά, αλλά και η Ζέτα Μακρυπούλια. Σε συνέντευξη του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εφημερίδα Real και στον Βασίλη Μπουζιώτη ρίχνει λάδι στη φωτιά γύρω από αυτό το σενάριο αφού αν και σπευδει να επισημάνει πως η σύντροφος του συνεχίζει στο «Σόι σου» στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου για εκείνον και τη «Μουρμούρα» δεν είναι διόλου κατηγορηματικός, αφήνοντας να εννοηθεί πως το σενάριο της εισόδου του θα γίνει πράγματικότητα.

Αποκαλύψεις κάνει όμως ο ηθοποιός και για το ρόλο του Κωνσταντίνου, τον οποίο υποδύεται στο «Κάτω Παρτάλι» αποκαλύπτοντας πως …τον χάνουμε σε μόλις τρια επεισόδια από τους δέκτες μας, δίχως να διευκρινίζεται το πως και το γιατί…

Από τη μία ακυρώθηκε η περιοδεία των «Αντρών» κι από την άλλη δεν μπήκατε ακόμα για γυρίσματα για το νέο κύκλο της σειράς «Κάτω Παρτάλι», όπως είχε προγραμματιστεί.
Η κρίση έχει «τραυματίσει» τα πάντα και τους πάντες και αναπόφευκτα «τραυμάτισε» και την τηλεόραση. Καθυστέρησαν πληρωμές, υπήρξε ανησυχία κι ακόμα και τώρα που μιλάμε δεν έχω ενημερωθεί πότε θα μπούμε για γύρισμα.

Τα λεφτά σου τα έχεις πάρει από τη σειρά;
Πληρώθηκα τον πρώτο κύκλο και περίμενα μαζί με όλους να πάρουμε χρήματα για τον δεύτερο τον Ιούλιο. Δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά θέλω να ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση και θα πάνε όλα καλά.

Ακούγεται έντονα πως, αν δεν λυθούν τα όποια προβλήματα, δύσκολα θα ξεκινήσουν γυρίσματα για το «Παρτάλι» και την «Εθνική Ελλάδος»…
Είναι δύο σειρές που έχουν αγαπηθεί πολύ και νομίζω ότι θα επιλυθούν τα προβλήματα και για το καλό του καναλιού – είναι κρίμα να μείνουν στον αέρα και χωρίς φινάλε δύο σειρές που αγκάλιασε το κοινό – και για το καλό όλων μας.

Σε περίπτωση που όλα πάνε κατ' ευχήν, θα δούμε τα νέα επεισόδια του «Παρταλιού» στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν, έτσι;
Από ό,τι γνωρίζω θα βγούνε άλλα οκτώ επεισόδια από τον Ιανουάριο και μετά.

Τι περιμένει τον Κωνσταντίνο που «ντύνεσαι» στα επεισόδια αυτά;
Θα σου αποκαλύψω ότι εγώ θα συμμετάσχω στα τρία από τα οκτώ, γιατί ήδη έχω κλείσει κάτι άλλο τηλεοπτικά.

Αναφέρεσαι στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»...
Δεν θέλω να αναγγείλω εγώ κάτι που επιθυμεί να το κάνει το κανάλι.

Μου το λες εμμέσως πλην σαφώς, αλλιώς θα το διέψευδες, όπως έχεις διαψεύσει άλλα «σενάρια».
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα τώρα (γέλια). Δε θέλω να πω εγώ κάτι που θέλουν να το πουν εκείνοι.

Οι ίδιες πληροφορίες μου, αφού εσύ τηρείς σιγήν ιχθύος, λένε ότι τα δικά σου επεισόδια στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα βγούνε από Ιανουάριο, άρα θα «χτυπάς« σε διπλό ταμπλό μαζί με αυτά του «Παρταλιού».
Πάω για double score ένα πράγμα (γέλια).

Στο «Κάτω Παρτάλι» ξέρεις τουλάχιστον τι περιμένει τον Κωνσταντίνο που παίζεις;
Μόνο ο σεναριογράφος Λευτέρης Παπαδόπουλος ξέρει τι μας περιμένει όλους. Κι εμείς, όπως σου έχω πει κι άλλη φορά, μαθαίνουμε λίγες ημέρες πριν από το γύρισμα τι έπεται. Κι έχει τύχει να γυρίσουμε σκηνές χωρίς να έχουμε ακριβή εικόνα του τι συμβαίνει. Ζούμε στο σκοτάδι(γέλια)

Με τέτοιο θανατικό που πέφτει στη σειρά, σε βλέπω να δολοφονείσαι και εσύ…
Άγνωσται αι βουλαί του κ. Παπαπέτρου,,,