«Για Πάντα Παιδιά»: Έρχεται από τη νέα σεζόν στο Epsilon TV και το γιόρτασαν!

Δείτε τις φωτογραφίες από την παρέα της νέας σειράς του Epsilon και την άκρως καλοκαιρινή βραδιά τους.

Η παρέα της νέας σειράς του Epsilon TV «Για Πάντα Παιδιά», άφησε για λίγο τα καθημερινά γυρίσματα και ηθοποιοί και συντελεστές πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά στο εστιατόριο «Ορίζοντες», στο Λυκαβηττό.

Σε μια άκρως καλοκαιρινή βραδιά, οι ηθοποιοί απέδειξαν στην πράξη πως πραγματικά μένουν «Για Πάντα Παιδιά», αφού το γέλιο και τα πειράγματα δεν έλειψαν ούτε στιγμή.

[dfp_ads id=236982]

Στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση του σταθμού, παρευρέθηκαν οι συντελεστές της σειράς και της παραγωγής, οι σκηνοθέτες Βασίλης Κεχαγιάς και Βασίλης Καρφής, η σεναριογράφος της σειράς Κωνσταντίνα Γιαχαλή  με τον συνεργάτη της Σόλωνα Εσκενάζυ, ο παραγωγός κ. Κώστας Λαμπρόπουλος και φυσικά όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς, Έλενα Ασημακοπούλου, Τζένη Θεωνά, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Νίκος Πουρσανίδης, Αποστόλης Τότσικας καθώς και η μικρή μας Αγάπη Πετρουλέα που έκλεψε τις καρδιές όλων.

Η νέα σειρά θα προβάλλεται από τη νέα σεζόν στο Epsilon TV και αναμένεται να μας χαρίσει στιγμές άφθονου γέλιου αφού θα δούμε μια παρέα αντρών που κανείς δεν τους αφήνει να ηρεμήσουν και να ζήσουν τη ζωή που πάντα ήθελαν.