Γη της ελιάς: Τους πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Γη της Ελιάς

Οι εξελίξεις τρέχουν στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς.

H οικογένεια Στεφανέα εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων στη Γη της ελιάς και σύντομα πρόκειται να περάσει μία ακόμη δοκιμασία. Και αυτό γιατί η Κατερίνα, δίνει εντολή σε κακοποιούς να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου, προκειμένου να ζητήσουν λύτρα.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τη Γη της ελιάς στο περιοδικό MYtv ο Παναγιώτης Μουλόπουλος, στα προσεχή επεισόδια της σειράς, οι κακοποιοί αποπειρώνται να αρπάξουν το μωρό του ζευγαριού, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Αμέσως, η οικογένεια Στεφανέα πηγαίνει στην Αστυνομία για να καταγγείλει το συμβάν. Μόνο που κάποιες κινήσεις της Κατερίνας έρχονται σιγά-σιγά στο φως και εκείνη, αφού εξαφανίζεται από τη Μάνη, δίνει νέα εντολή στους κακοποιούς να αρπάξουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου. Αυτή τη φορά, όμως, θέλει τα… επιθυμητά αποτελέσματα.

Μία ημέρα μετά, η Χάιδω, ο Φίλιππος και η Βασιλική ανακαλύπτουν στη Γη της ελιάς πως η Κατερίνα δεν είναι άρρωστη και πως εξακολουθεί να κάνει χρήση ναρκωτικών. Ακόμη, η πρώτη μαθαίνει από τον Ισίδωρο ότι η Κατερίνα μετέφερε ένα ποσό από τις δωρεές σε άλλο λογαριασμό.

Αργότερα, ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι το μωρό κινδυνεύει και επιστρέφει στο σπίτι. Εκεί, βλέπει δύο κακοποιούς να προσπαθούν να το αρπάξουν πάλι, οπότε παίρνει την καραμπίνα και αρχίζει να τους κυνηγά. Ύστερα από καταδίωξη, πυροβολεί τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους και έναν από αυτούς και τους ακινητοποιεί. Η Αστυνομία φτάνει εγκαίρως στο σημείο και συλλαμβάνει τους δύο άντρες. Στο μεταξύ, στη Γη της ελιάς, μία κατάθεση στην Αστυνομία δείχνει την Κατερίνα ως ηθική αυτουργό στην απόπειρα απαγωγής, οπότε ξεκινά το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή της!