Γη της ελιάς: Τον σκοτώνει και την συλλαμβάνουν

Γη της Ελιάς

Έρχονται νέες και μεγάλες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς...

Ο Ανέστης έχει βάλει σκοπό να εκδικηθεί τη Μαρίνα, στη Γη της ελιάς, που έστρεψε την Ελένη εναντίον του και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Παίρνοντας κάποια χρήματα από τον Μάνο, πληρώνει δυο κακοποιούς να την ακολουθήσουν και να τη χτυπήσουν, όμως τα πράγματα δεν κυλούν όπως τα είχε φανταστεί.

Γη της ελιάς: Τον πυροβολεί και τον σκοτώνει

Οι δύο άντρες περιμένουν την κατάλληλη στιγμή και όταν η κοπέλα βρίσκεται σε μια ερημιά χωρίς κανένα γύρω, της ορμούν για να τη βιάσουν. Εκείνη όμως αντιδρά ακαριαία και ενστικτωδώς αρπάζει το όπλο του ενός και πυροβολεί! Το άψυχο σώμα του σωριάζεται στο δρόμο, η Μαρίνα παγώνει και ο συνεργός του τρέπεται σε φυγή πανικόβλητος.

Γη της ελιάς: Την συλλαμβάνουν

Ο αστυνόμος Κουράκος ενημερώνεται άμεσα για το φονικό και φεύγει μέσα στη νύχτα για να συντονίσει τις έρευνες. Στον τόπο του εγκλήματος βλέπει τον Στάθη με την Εύα να προσπαθούν να συμπαρασταθούν στην κοπέλα, η οποία ξεκάθαρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μη έχοντας άλλη επιλογή, τη συλλαμβάνει και την οδηγεί στο τμήμα.

Γη της ελιάς: Τα νέα προκαλούν σοκ και ντόμινο εξελίξεων

Η Μυρτάλη μόλις μαθαίνει τα νέα, τρέχει γρήγορα κοντά στη φίλη της. Ο Ιάκωβος σπεύδει να ειδοποιήσει τον Λυκούργο, ο οποίος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της, την ώρα που η Αθηνά, μέσα από την ιστορία αυτή, ζει ξανά τον προσωπικό της εφιάλτη.

Βέβαια, αυτός που βρίσκεται σε χειρότερη θέση είναι ο Μάνος ο οποίος -σύμφωνα με το 7 Μέρες TV- αδυνατεί να πιστέψει ότι η γυναίκα που αγαπά σκότωσε άνθρωπο. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να τον παρηγορήσει, όμως εκείνος πηγαίνει στο τμήμα και παρακαλεί τον Γιώργη να τον αφήσει να την δει.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης μεταφέρει στον Ανέστη τα γεγονότα, κι αυτός παραδέχεται ότι έστησε το σκηνικό και τώρα φοβάται ότι ο δράστης που γλίτωσε θα τον καταδώσει. Τότε, ο Δημήτρης έξαλλος τον πετά έξω από το σπίτι του, μη θέλοντας να μπλέξει και ο ίδιος. Και φαίνεται πως έχει δίκιο, καθώς ο Κουράκος δεν αργεί να ανακαλύψει πως η επίθεση εναντίον της Μαρίνας ήταν προμελετημένη.