Γη της ελιάς: Το τέλος βάφεται με αίμα – Δραματικό φινάλε

Γη της Ελιάς

Έρχεται ένα τέλος σοκαριστικό στη Γη της ελιάς...

Η Γη της ελιάς ρίχνει αυλαία την Πέμπτη 30 Ιουνίου με ένα φινάλε δραματικό που θα βαφτεί με αίμα. Ο Αλέξης προσπαθεί να πλησιάσει τη Μυρτάλη, αλλά εκείνη δεν αλλάζει στάση και συμπεριφορά. Παραμένει ψυχρή απέναντί του, με αποτέλεσμα να επιβαρύνει σημαντικά την ψυχική υγεία του νεαρού.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα γράφει το MYtv, ο Ισίδωρος πιέζει την Αντιγόνη για να μάθει επιτέλους όλη την αλήθεια για την παράνομη υιοθεσία της Αγγελικής κι εκείνη λυγίζει και του αποκαλύπτει όσα πρέπει να ξέρει. Του αποκαλύπτει ακόμα και για τον ρόλο της Μαρίας και τον τρόπο που μεσολάβησε για να γίνει η υιοθεσία πριν από έξι χρόνια, στη Γη της ελιάς.

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος κάνει άλλη μία νύξη στον Δημοσθένη , καθώς θέλει να απεμπλακεί το συντομότερο δυνατόν από τις παράνομες δραστηριότητες. Γρήγορα όμως καταλαβαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να συμβεί και σαν να μη φτάνει αυτό, ο Δημοσθένης του ζητά να δρομολογήσει ένα διπλό φονικό στη Γη της ελιάς. Αυτό του Δημήτρη και του Ανέστη.

Πράγματι, την επόμενη κιόλας μέρα οι δύο νεαροί βρίσκονται νεκροί. Το νέο διαδίδεται γρήγορα σε όλη τη Μάνη και συγκλονίζει όσους τους γνώριζαν. Από την άλλη, η Βασιλική στρώνει το νυφικό κρεβάτι και όλοι περνούν να της ευχηθούν. Η τελευταία νύχτα πριν από τον γάμο κυλά ήρεμα.

Η μεγάλη μέρα φτάνει στη Γη της ελιάς και ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη. Οι δύο νέοι ζουν στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων και στη συνέχεια ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους.

Όλοι είναι χαρούμενοι εκτός από τον αστυνόμο Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία… Αυτό έχει να κάνει με το ποιοι κρύβονται πίσω από την άγρια δολοφονία του Δημήτρη και του Ανέστη.