Γη της ελιάς – Συντάραξε η σκηνή βίας ανάμεσα στο ομόφυλο ζευγάρι: «Βρε άντε μου στο διάολο, ηλίθια»

Γη της ελιάς

"Μην τολμήσεις να με ξανακουμπήσεις" φώναξε αλλά βρισκόταν ήδη στο πάτωμα η ηρωίδα στη "Γη της ελιάς".

Με νέο επεισόδιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήρθε η «Γη της ελιάς» το βράδυ της Παρασκευής στο πρόγραμμα του MEGA. Μια σκηνή ωστόσο έμελλε να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες, μιας και συζητήθηκε εντόνως και στα social media, κυρίως λόγω της απρόσμενης βίας ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες.

Ο λόγος για την νέα συνάντηση που είχαν η Αντωνία με την Αλκμήνη στο σπίτι όπου μέχρι και πριν λίγο καιρό – και λίγα επεισόδια – μοιράζονταν τα όνειρα τους. Οι δυο ηρωίδες μπορεί να έφτασαν στον χωρισμό και την απόφαση να βαδίσουν πια σε δρόμους χωριστούς αλλά η ένταση κάθε άλλο παρά απουσίαζε σε αυτή την συνάντηση τους.

Έτσι, αφού η Αντωνία δεν έκρυψε την αρχική της έκπληξη για την επίσκεψη αυτή, ζήτησε από την Αλκμήνη να αφήσει τα κλειδιά του σπιτιού φεύγοντας. «Θα τα αφήσω. Ήρθα γιατί έχω ξεχάσει εδώ κάποια πράγματα δικά μου» τόνισε η γοητευτική νεαρή ηθοποιός που ερμηνεύει την Αλκμήνη στη «Γη της ελιάς» για να ακολουθήσει ένας σύντομος διάλογος ανάμεσα τους.

Αντωνία: Ωραία, τράβα να τα πάρεις και να μη σε ξαναδώ!

Αλκμήνη: Πιστεύεις ότι έχω όρεξη να βλέπω τα μούτρα σου;

Αντωνία: Μπα, μόνο τα μούτρα του Ορέστη θέλεις να βλέπεις.

Αλκμήνη: Ακριβώς, μάγος είσαι;

Αντωνία: Μου είπες ότι θα τον παντρευτείς. Δεν λες αλήθεια;

Αλκμήνη: Φυσικά και λέω αλήθεια, είμαστε φουλ ερωτευμένοι. Και εκείνος και εγώ! Θα τον παντρευτώ!

«Βρε άντε μου στο διάολο, ηλίθια» φώναξε τότε η Αντωνία δίνοντας ένα δυνατό χαστούκι στην πρώην σύντροφο της. «Μην τολμήσεις να με ξανακουμπήσεις» απάντησε η Αλκμήνη για να πιαστούν μαλλί με μαλλί και η Αντωνία να την πετάξει με δύναμη στο πάτωμα. Στο επόμενο πλάνο, δε, έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.