Γη της Ελιάς: Συγκλόνισε το φινάλε – Η νύχτα βάφτηκε με αίμα

Γη της Ελιάς

Δραματικό φινάλε στη Γη της Ελιάς.

Φινάλε απόψε για τον πρώτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις έκοψαν την ανάσα κι οι ανατροπές διαδέχθηκαν η μία την άλλη.

Στο αποψινό τελευταίο επεισόδιο, όλα ξεκίνησαν ήρεμα κι όμορφα και τίποτα δεν προμήνυε τη μεγάλη καταιγίδα που θα ξεσπούσε. Η Βασιλική κι ο Φίλιππος έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας, αφού πραγματοποιήθηκε ο γάμος κι η βάφτιση του μωρού τους. Ωστόσο το σκηνικό άλλαξε κι η νύχτα βάφτηκε με αίμα. Ο Ανέστης επιτέθηκε για ακόμα μία φορά στην Ευτυχία και προσπάθησε να τη βιάσει. Από τη μάχη τους η ίδια κατάφερε να ξεφύγει και πήρε στα χέρια της ένα μαχαίρι. Όταν ο ίδιος συνέχισε την αποτρόπαια πράξη του, η Ευτυχία ξεκίνησε να τον μαχαιρώνει στην κοιλιά με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο πάτωμα και να χάσει τη ζωή του.

Την ίδια στιγμή η Αθηνά συλλαμβάνεται για το φόνο του Δημήτρη, καθώς μετά από έναν καυγά που είχαν, ο Δημήτρης έπεσε νεκρός από δύο σφαίρες. Είναι τελικά η Αθηνά η δολοφόνος; Πάντως οι χρήστες του Twitter φαίνεται πως έχουν αντίθετη άποψη καθώς, αν κι όλα δείχνουν πως η Αθηνά διέπραξε το έγκλημα, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει πιστευτό.

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει τη νέα σεζόν με περισσότερες ανατροπές κι εκπλήξεις.