Γη της ελιάς: Συγκλόνισε η άηχη κραυγή του Μάνου για το νεκρό μωρό του

Γη της ελιάς

Ο Τάσος Ιορδανίδης σε μια καθηλωτική στιγμή στη Γη της ελιάς.

Ολοένα και προχωρούν οι εξελίξεις στη «Γη της ελιάς» μιας και ο τρίτος της κύκλος προσφέρει καθημερινά πλήθος ανατροπών στους φανατικούς τηλεθεατές του MEGA. Τα πράγματα όμως κάθε άλλο παρά όμορφα εξελίσσονται για τον Μάνο και την Μαρίνα μιας και η εγκυμοσύνη της νεαρής ηρωίδας ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, μάλιστα, ο Τάσος Ιορδανίδης έμελλε να προσφέρει μια εξαίρετη ερμηνευτική στιγμή μέσα από τον σπαραγμό του ήρωα που ντύνεται με αγάπη και μεράκι στην καθημερινή σειρά.

Έτσι, ο Μάνος Βρεττάκος λύγισε όταν ενημερώθηκε πως το μωρό είναι νεκρό και ξέσπασε στον θάλαμο του νοσοκομείου. Σε μια σκηνή, μάλιστα, ο ήρωας κραύγασε δίχως ήχο θέλοντας να γκρεμίσει κάθε τι γύρω από τον πόνο του.

«Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή είναι στο χειρουργείο, της παίρνουν το μωρό με καισαρική… Το μωρό είναι νεκρό. Δεν μου είπε περισσότερα πράγματα ο γιατρός, το μόνο που μου είπε είναι ότι έπρεπε να βιαστούμε γιατί κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για την υγεία της Μαρίνας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάνος στην Ιουλία που έτρεξε κοντά του.

Στη συνέχεια, δε, ο Μάνος έπρεπε να επικοινωνήσει τα δυσάρεστα νέα στην αγαπημένη του για να ξεσπάσουν και δυο, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, σε κλάματα στη «Γη της Ελιάς».