Γη της ελιάς spoiler: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρίνα με άγνωστη ασθένεια

Γη της Ελιάς

Ώρες αγωνίας για την Μαρίνα στη Γη της ελιάς...

Οι παράλληλες ιστορίες δεν σταματούν ποτέ να τρέχουν στη «Γη της ελιάς» και οι ανατροπές καθηλώνουν κάθε βράδυ το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού. Στα επόμενα επεισόδια, μάλιστα, η Μαρίνα και ο Μάνος αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Το ζευγάρι στο καθημερινό σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA θα δεχθεί μια νέα επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών με σκοπό να βεβαιωθούν για το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλώνει η μικρή Αγγελική και να κάνουν μια αναφορά. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι η αξιολόγηση έχει θετικό πρόσημο. Μόνο που η Μαρίνα και ο Μάνος δεν προλαβαίνουν να χαρούν ιδιαίτερα με αυτή την εξέλιξη, καθώς η πρώτη αισθάνεται μια ξαφνική αδιαθεσία και ο Μάνος θορυβείται. Ωστόσο, εκείνη τον διαβεβαβιώνει ότι είναι καλά και δικαιολογεί την αδιαθεσία που νιώθει στο άγχος και στη στεναχώρια που την έχουν κυριεύσει με όσα συμβαίνουν στην οικογένεια τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο My Tv, η Μαρίνα παρατηρεί την επόμενη μέρα κάποια μουδιάσματα τα χέρια της ενώ κάποια στιγμή λιποθυμάει. Ο Μάνος σαστίζει και τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να κάνει μια σειρά από εξετάσεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι κια μια αξονική στον αυχένα, προκειμένουν να δουν οι γιατροί που οφείλεται η άγνωστη έως τώρα ασθένεια της. Από τότε, η Μαρίνα και ο Μάνος αγωνιούν για τα αποτελέσματα και ελπίζουν να μην είναι κάτι σοβαρό, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια από τη μικρή Αγγελική.