Γη της Ελιάς: Παίρνουν τη μεγάλη απόφαση και την ανακοινώνουν στους Βρεττάκους

Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς: Ο χρόνος για αυτήν τη σημαντική απόφαση λιγοστεύει και πρέπει να κινηθούν γρήγορα.

Με δυνατές στιγμές κι έντονες συγκινήσεις θα συνεχίσει η Γη της Ελιάς τη δεύτερη σεζόν στο Mega. Ο Μάνος κι η Μαρίνα έχουν έρθει πολλές φορές σε ρήξη αλλά τώρα θα κληθούν να πάρουν μια σημαντική απόφαση από κοινού.

Σύμφωνα με το MyTv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, οι δυο τους αποφασίζουν να μην κάνουν άλλο πίσω και να συνεχίσουν κανονικά τις προετοιμασίες για το γάμο τους. Ταυτόχρονα, ο Μάνος κι ο Ισίδωρος δεν σταματούν να σκέφτονται και να αναζητούν λύσεις για το μέλλον της μικρή Αγγελικής, που βρίσκεται σε ίδρυμα κι ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους, πριν πριν την υιοθετήσει άλλη οικογένεια, λιγοστεύει επικίνδυνα. Ο Μάνος συζητά το θέμα με την Μαρίνα και την προτρέπει να μη βιαστεί να απαντήσει για να της εξηγήσει τι ακριβώς σκέφτεται.

Ο Μάνος της προτείνει μετά το γάμο τους να υιοθετήσουν την μικρή Αγγελική για να μην καταλήξει σε κάποια άλλη ανάδοχη οικογένεια, που ενδεχομένως δεν θα την προσέχουν τόσο πολύ. Η Μαρίνα ξαφνιάζεται κι έχει ανάμεικτα συναισθήματα -φόβου, χαράς κι αγωνίας. Όχι μόνο για το πως θα ανταπεξέλθει στον απαιτητικό ρόλο της μητέρας αλλά και για το πως θα το πάρει η Αντιγόνη. Ο Μάνος τη διαβεβαιώνει ότι δεν θα κάνουν τίποτα πίσω από την πλάτη της κι ότι θα έχει την Ντάρνα να τη βοηθά. Λίγο καιρό μετά, η Μαρίνα ανταποκρίνεται θετικά στην πρόταση του Μάνου και παντρεύονται. Στη συνέχεια, θα ανακοινώσουν στην οικογένεια Βρεττάκου την απόφασή τους να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική, με όλους να χαίρονται και να συγκινούνται από αυτήν την εξέλιξη. Θα καταφέρουν τελικά να προχωρήσουν με την υιοθεσία ή θα υπάρξει κάποια αντίδραση από το ίδρυμα ή ακόμα κι από την ίδια την Αντιγόνη;