Γη της ελιάς: Ο Στάθης εγκαταλείπει την Ιουλία

Γη της ελιάς

Ανακαλύπτει στη "Γη της ελιάς" τα ψέματά της...

Δύσκολες ώρες πρόκειται να βιώσει η Ιουλία στα επεισόδια που έρχονται για την «Γη της ελιάς» προσεχώς στο πρόγραμμα του MEGA. Και αυτό μιας και ο Στάθης ανακαλύπτει την αλήθεια για τον ελαιώνα και αποφασίζει να την εγκαταλείψει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα στο περιοδικό My Tv, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς θα δούμε τηn ηρωίδα να πιέζει τον σύντροφό της να δουλεύει μόνο στον ελαιώνα του Δημοσθένη, που έχει αγοράσει η ίδια στα κρυφά, τονίζοντάς του ότι δεν πρέπει να ταλαιπωρείται δουλεύοντας και αλλού. Όμως εκείνος αρνείται και το ζευγάρι αρχίζει να έχει καβγάδες. Η Ιουλία νιώθει παραμελημένη από τον φόρτο εργασίας του Στάθη και παραπονιέται συνεχώς, στριμώχνοντάς τον πολύ. Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του δεσμού τους έρχεται όταν ο Στάθης μαθαίνει για τις κρυφές κινήσεις της και τα ψέματά της. Ανακαλύπτει πως αγόρασε το κτήμα του Δημοσθένη, ζητώντας του μάλιστα να μην πει λέξη. Ο Στάθης γίνεται έξαλλος μαζί της.

Τι και αν η Ιουλία προέβη σε αυτή την κίνηση από αγάπη και αναγκάστηκε να προσποιηθεί προκειμένου να μην πληγώσει τα αισθήματά του, ο Στάθης δεν υπολογίζει τίποτα. Θεωρεί ψεύτρα τη σύντροφό του, που ενήργησε πίσω από την πλάτη του και αποφασίζει να της δείξει πόσο υπερήφανος και αμερόληπτος χαρακτήρας είναι, εγκαταλείποντάς την. Δυστυχώς δεν μπορεί να καταλάβει ότι έκανε αυτή την κίνηση προκειμένου να μη μείνει χωρίς δουλειά και η Ιουλία πληρώνει τα λάθη της με τον χειρότερο τρόπο.