Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αφήνει με την Εύα στο παρελθόν την Ιουλία

Γη της ελιάς

"Αυτο είναι το επόμενο βήμα στη ζωή του Στάθη" προδίδει ο Πασχάλης Τσαρούχας για τη "Γη της Ελιάς".

Ο Πασχάλης Τσαρούχας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και τον δημοσιογράφο Βασίλη Ανδριτσάνο με αφορμή τη συνέχιση της καθημερινής σειράς του MEGA, «Γη της Ελιάς». Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στον έρωτα του Στάθη με την Εύα μα και την φλόγα που δεν έχει σβήσει για την Ιουλία.

Είναι ο Στάθης ο γυναικοκατακτητής της σειράς ή περισσότερο ένας πάτερ φαμίλιας;

Προσπαθήσαμε να δώσουμε το μοντέλο ενός καλού πατέρα και νομίζω το έχουμε πετύχει αυτό. Όταν όμως αρχίζουν και μπλέκουν άλλες ιστορίες, όπως ο γάμος της Βασιλικής με τον Φίλιππο, όπως ο γιος που αρχίζει να υποστηρίζει πολύ φανερά τη μάνα του, αυτό δεν έχει να κάνει με το πόσο καλός είναι ο Στάθης, αλλά με την εξέλιξη των άλλων χαρακτήρων. Πρέπει να κρατήσει μια ισορροπία ανάμεσα στα δύο του παιδιά και αυτό είναι που τον βασανίζει. Τώρα, γυναικοκατακτητής; Ε, νόστιμος είναι!

Η σχέση του με την Εύα είναι κάτι σοβαρό ή τη χρησιμοποιεί για να κατευνάσει τα αισθήματα που νιώθει για την Ιουλία;

Εξ όσων γνωρίζω, είναι κάτι πολύ σοβαρό. Είναι μια πολύ σοβαρή ιστορία που ανοίγει. Δεν είναι το βήμα για να ξεπεράσει την Ιουλία, είναι το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Θα τον αφήσει η Αρετή να προχωρήσει πραγματικά τη ζωή του;

Ποτέ το παρελθόν δεν μας αφήνει εντελώς. Πάντα το κουβαλάμε. Στα προσεχή επεισόδια η Αρετή θα προβεί σε φοβερές κινήσεις από ζήλια. Θα τον τυραννήσει πολύ. Κάποια στιγμή βέβαια θα παραιτηθεί από όλο αυτό».

Θα θέλατε να τον δείτε να καταλήγει με τον μεγάλο του έρωτα, την Ιουλία;

Δεν μπορώ να κάνω τέτοιο… κάψιμο. Έχω γνώμη τι θα ήθελα, αλλά δεν μετράει και πολύ το τι θα ήθελα εγώ. Το θέμα είναι τι αποφασίζει η Βάνα Δημητρίου και προς τα πού θέλουν να πάνε τον ρόλο.