Γη της Ελιάς: Ο Μάνος πέφτει θύμα απαγωγής

Γη της Ελιάς

Ποιος κρύβεται πίσω από τη σκοτεινή πλεκτάνη σε βάρος των Βρεττάκων;

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα αναμένονται στη Γη της Ελιάς στα επεισόδια που έρχονται προσεχώς στις οθόνες μας. Η οικογένεια Βρεττάκου πρόκειται να βρεθεί για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο και όχι για κάποιον ευχάριστο λόγο.

Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ του MyTV και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μουλόπουλος, ο Μάνος και η Μαρίνα προσπαθούν να ξαναβρούν τα πατήματα στη σχέση τους, μετά το αίσιο τέλος που είχε η ίδια με την περιπέτεια της υγείας της. Όμως, μία απαγωγή έξω από το σπίτι των Βρεττάκων προμηνύει φουρτούνες για την οικογένεια.

Ο Δημοσθένης αποφασίζει να επιστρέψει δυναμικά στο παιχνίδι των παράνομων δραστηριοτήτων του και αναθέτει στη συμμορία του να απαγάγουν τον Μάνο. Οι άνδρες του Δημοσθένη επιτίθενται στον Μάνο έξω από το σπίτι του. Τον οδηγούν σε μία ερημική αποθήκη, ώστε να είναι δύσκολος ο εντοπισμός του. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα ανησυχεί για την πολύωρη απουσία του συντρόφου της και επιστρέφει στο σπίτι μόνη.

Ο Ισίδωρος και η Μαρίνα προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον Μάνο, όμως αυτό είναι αδύνατο. Ειδοποιούν τον αστυνόμο Κουράκο, ο οποίος τους συμβουλεύει να μη μιλήσουν σε κανέναν για τη μυστηριώδη εξαφάνιση και μαζί με την υπαστυνόμο ξεκινούν να ερευνούν την υπόθεση. Λίγο αργότερα, ενημερώνουν την οικογένεια πως ο Μάνος έχει πέσει θύμα απαγωγής και όλα τα μέλη των Βρεττάκων παγώνουν.

Ο Δημοσθένης επεξεργάζεται τα επόμενά του βήματα. Άλλωστε, την «χρωστάει» στον Ισίδωρο για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε όταν εκμεταλλεύτηκε τη Μυρτάλη, προσπαθώντας να εισχωρήσει στην οικογενειακή τους επιχείρηση…