Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ξεμπροστιάζει την Αθηνά και βιώνει μια κόλαση στη φυλακή

Γη της Ελιάς

Γολγοθά θα ανέβει η Αθηνά προσεχώς στη "Γη της Ελιάς".

Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται η «Γη της Ελιάς» να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με τον δεύτερο κύκλο της, τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα του MEGA.

Στο κλείσιμο του πρώτου κύκλου, η Αθηνά που ενσαρκώνει η Άντζελα Γκερέκου κλήθηκε από τον Κουράκο να την ακολουθήσει έξω από τον χώρο της δεξίωσης του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου και της βάπτισης της κόρης τους, προκειμένου να συλληφθεί για τον φόνο του Δημήτρη Καπράλου. Μάλιστα, ο αστυνόμος Κουράκος δεν μένει μόνο σε αυτό και ξεμπροστιάζει τη γυναίκα στον Ισίδωρο, στον Λυκούργο, στη Χάιδω και στη Μαργαρίτα αποκαλύπτοντας πως ήταν ο εραστής της και όχι ο γιος της όπως τον παρουσίαζε τόσα χρόνια. Όλοι χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και δη η Μαργαρίτα, η οποία δεν ξέρει τι να κάνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του My Tv και του Παναγιώτη Μουλόπουλου, ο αστυνόμος Κουράκος αναμένεται να κρατήσει μια πιο σκληρή στάση απέναντι στην Αθηνά και να την πιέσει με κάθε τρόπο να ομολογήσει το έγκλημα ώστε να ελαφρύνει την ποινή της. Αλλά μάταια. Η Αθηνά τού λέει συνέχεια ότι δεν κρύβεται εκείνη πίσω από τη δολοφονία του άντρα. Τα στοιχεία που έχει ο Κουράκος στα χέρια του είναι τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει οι δυο εραστές και τον εκβιασμό που δεχόταν εκείνη ώστε να μην αποκαλύψει την αλήθεια και τη διασύρει στη Μάνη. Η τελευταία συζήτσηη που είχαν και ηχογραφήθηκε στο κινητό του λίγο πριν δολοφονηθεί, καθώς επίσης η σφαίρα που βρέθηκε στο κεφάλι του και προέρχεται από το ίδιο όπλο που υπάρχει στο σπίτι της και ανήκει στον Ιπποκράτη. Συνεπώς, όλα τα παραπάνω συνηγορούν στο ότι η σκληρή γυναίκα έκανε αυτό τον φόνο.

Όπως θα δούμε, λοιπόν, η Αθηνά οδηγείται στη φυλακή και από την πρώτη κιόλας ημέρα έρχεται αντιμέτωπη με μια μυστηριώδη γυναίκα, την οποία πρόκειται να υποδυθεί η γνωστή τραγουδίστρια Ελπίδα, και της κάνει τη ζωή κόλαση! Στα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς θα δούμε τη δίκη να ξεκινάει με την Αθηνά να βρίσκεται ενώπιων των δικαστικών αρχών αλλά και των ανθρώπων που κάποτε την εκτιμούσαν και τώρα της έχουν γυρίσει την πλάτη.