Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πιέζει τη Μυρτάλη να προχωρήσουν με την επένδυση

Gi tis Elias

Γη της Ελιάς, απόψε στις 21.00 στο MEGA.

Γη της Ελιάς, Πέμπτη 20/4 (21:00, MEGA) – Η Αρετή προσπαθεί να πείσει τη Βασιλική και τον Φίλιππο ότι έχει μετανιώσει και θέλει να γυρίσει σελίδα, και τους επισκέπτεται στο σπίτι με δώρα. Παρόλα αυτά, η Χάιδω και ο Στάθης είναι καχύποπτοι με τη συμπεριφορά της και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να την πιστέψουν.

Η Αντιγόνη δείχνει αποφασισμένη να μετακομίσει στην Αγγλία και το μόνο που μένει είναι να μιλήσει γι’ αυτό στην κόρη της. Η Ευτυχία δίνει προσκλητήρια γάμου στην Αθηνά, τη Μαργαρίτα και την Αναστασία, αφού πλέον η σχέση της με τον Γιώργη έχει γίνει γνωστή.

Έτσι, ο Στάθης και η Ιουλία νιώθουν πιο ελεύθεροι, κι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν επίσημα πλέον μαζί στην Αρεόπολη. Ο Δημοσθένης «στριμώχνει» την Εύα και της ζητά πίσω όλο το ποσό που δάνεισε στον Άρη. Σε μια στιγμή αδυναμίας, η Μυρτάλη ανοίγεται στη Μαρίνα και της δείχνει πώς πραγματικά αισθάνεται τον τελευταίο καιρό.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης πιέζει τη Μυρτάλη να προχωρήσουν με την επένδυση που σχεδιάζουν, αλλά εκείνη φοβάται να κάνει οποιοδήποτε βήμα μαζί του. Οι ισορροπίες αλλάζουν και η Ασπασία κάνει στροφή 180 μοιρών, καθώς ανακαλύπτει ότι ο Δημοσθένης πούλησε τον ελαιώνα στην Ιουλία και ζητά εξηγήσεις.

Ο Ορέστης πηγαίνει στο νεκροταφείο κι επισκέπτεται τον τάφο του Κίμωνα Καπερνάρου…

Γη της Ελιάς, Κυριακή με Παρασκευή στις 21:00 στο MEGA.