Γη της ελιάς: Η μεγάλη ανατροπή για τον Ισίδωρο και την Αθηνά

Γη της ελιάς

Έρχονται πολλές ανατροπές στη Γη της Ελιάς...

Στο αποψινό επεισόδιο στη Γη της ελιάς συμβαίνει η μεγάλη ανατροπή με την ψεύτικη διαθήκη του Ιπποκράτη. Η Αθηνά, την οποία όλοι υποψιάζονταν για την αλλαγή, θα δούμε ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που φανταζόμασταν. Ο Ισίδωρος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από την πλαστογραφία, αυτός που επί της ουσίας αποκλήρωσε την Μυρτάλη.

Η Μαρία Αναγνώστου, απόψε στη Γη της Ελιάς, θα βάλει κάποιες υποψίες στην Αθηνά

Η γη της ελιάς, Επεισόδιο 54 (Δευτέρα 25 Οκτωβρίου): Ο Δημήτρης αναγκάζεται να εξαγοράσει την Άννα για να βγάλει τον Ανέστη από το κρατητήριο κι έτσι οι ενενήντα χιλιάδες ευρώ επιστρέφουν και πάλι στα χέρια της. Η Μαρία βάζει σε προβληματισμό την Αθηνά, καθώς υποστηρίζει πως η διαθήκη του Ιπποκράτη έχει «μαγειρευτεί» από κάποιον. Η Ελένη κάνει φιλότιμες προσπάθειες να προσεγγίσει τον Στέφανο, αλλά αυτός δείχνει να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τη Μυρτάλη. Κι η Μυρτάλη, όμως, δεν παύει να τον σκέφτεται, ενώ η Μαρίνα την προτρέπει να τον διεκδικήσει πριν τον χάσει οριστικά. Ο αστυνόμος ανακαλύπτει ότι πίσω από τους θανάτους των ηλικιωμένων βρίσκεται μια καλοκουρδισμένη επιχείρηση δολοφόνων. Η Μαρία αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη και τον παίρνει τηλέφωνο.

Η γη της ελιάς, Επεισόδιο 55 (Δευτέρα 25 Οκτωβρίου): Στο μεταξύ, φτάνει η μέρα των εγκαινίων στο καινούργιο μαγαζί της Αρετής. Όλη η Αρεόπολη εύχεται τα καλορίζικα στην οικογένεια Καπερνάρου. Ο Λυκούργος, που έχει υποδεχτεί την κόρη και το εγγόνι του, έχει να αντιμετωπίσει τα κουτσομπολιά της μικρής κοινωνίας σχετικά με τον χωρισμό της από τον άντρα της. Τέλος, η Αντιγόνη πηγαίνει στον Ισίδωρο και του ανακοινώνει τις υποψίες της πως είναι ο βιολογικός της πατέρας.