Γη της ελιάς: Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε άνω κάτω τον Πότη

Μαρία Μπεκατώρου

Όταν η Μαρία Μπεκατώρου μπήκε στη "Γη της ελιάς"...

Μια απρόσμενη είσοδο παρακολουθήσαμε στη «Γη της ελιάς» το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του MEGA. Και αυτό μιας και στην επιτυχημένη σειρά εισέβαλλε, σε ρόλο ηθοποιού, η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου.

Ειδικότερα, ο Πότης αποφάσισε να δοκιμάσεις τις δυνάμεις και τις γνώσεις του στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού Chase με την Μαρία Μπεκατώρου, ασφαλώς, στην παρουσίαση. Έτσι με το… καλησπέρα θέλησε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την ευγένεια και την γοητεία του.

Πότης: Αυτό για σένα με όλο τον θαυμασμό μου!

M.M.: Ω, σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πρώτη φορά μου χαρίζει παίκτης λουλούδι! Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, Πότη μου.

Πότης: Χωρίς παρεξήγηση, να με συμπαθάτε κιόλας για τον ενικό, το έφερα έτσι για να σπάσει ο πάγος.

M.M.: Μα το συζητάς; Εδώ στον ενικό πρέπει να μιλάμε. Ήρθες για να περάσουμε καλά.

Πότης: Καλώς σας βρήκα, λοιπόν. Πάντως είσαι ίδια όπως σε βλέπω στο γυαλί! Απαστράπτουσα!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του γυρίσματος για το νέο επεισόδιο του Chase, μάλιστα, ο Πότης προσπάθησε μάταια να προλάβει την γυναίκα με τα μαύρα προκειμένου να της προσφέρει ένα όμορφο τριαντάφυλλο. Η Μαρία Μπεκατώρου συνάντησε, ξανά, τον ήρωα του σίριαλ έξω από το στούντιο και είχαν μια σύντομη κουβέντα στο δρόμο. «Να, ήθελα να της προσφέρω αυτό το λουλούδι μα δεν πρόκαμα! Πήγε γρήγορα στο αμάξι και έφυγε απευθείας. Θα της το δώκεις εσύ;».

«Δώκεις, τρελαίνομαι! Πότη μου, εγώ θα την ξαναδώ μεθαύριο τη γυναίκα με τα μαύρα! Μέχρι τότε το λουλουδάκι σου θα έχει ξεραθεί. Αμαρτία δεν είναι; Μήπως να το έδινες κάπου αλλού; Στην Αννούλα ας πούμε» αποκρίθηκε με χαμόγελο η αγαπημένη παρουσιάστρια.