Γη της Ελιάς: Η ημέρα της αποχώρησής του έχει φτάσει

Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς, σήμερα στις 21:00 στο Mega.

Γη της Ελιάς, Επεισόδιο 224 – Δευτέρα 27 Ιουνίου – Η Αρετή ξεσπά κατά δικαίων και αδίκων μετά την αποχώρηση του Στέφανου. Μαλώνει με τον Στάθη, τη Βασιλική, ακόμα και με τη Χρυσούλα. Γυρεύει παρηγοριά στην Ασπασία, αλλά ο Δημοσθένης της ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχτεί άλλα κλάματα.

Ο Δημήτρης συνεχίζει τις απειλές στην Αθηνά, ενώ ο Κουράκος ενημερώνεται για τις ύποπτες επαφές του με τον Ανέστη. Ο Ιάκωβος ξεκινά τους αποχαιρετισμούς, καθώς η ημέρα της αποχώρησής του έχει φτάσει.

Ο Λυκούργος είναι ο πιο απαρηγόρητος όλων και η Χάιδω με την Ισμήνη προσπαθούν να του φτιάξουν το κέφι. Η Εύα αποφασίζει να χτίσει την οικοδομή στο Πόρτο Κάγιο, αλλά αρνείται να ξαναγυρίσει στον Στάθη, παρόλες τις πιέσεις του.

Γη της Ελιάς, Επεισόδιο 225 – Τρίτη 28 Ιουνίου – Η Χάιδω βοηθά τον Λυκούργο να ξεπεράσει τη μετανάστευση του καλύτερού του φίλου, ενώ παράλληλα οι ετοιμασίες για τον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής αλλά και τη βάφτιση της Στέλλας βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Ο Αλέξης προσπαθεί να πλησιάσει τη Μυρτάλη, αλλά εκείνη παραμένει ψυχρή απέναντί του. Ο Στάθης μαθαίνει πως ο Δημοσθένης φλέρταρε την Άννα και πέφτει από τα σύννεφα. Ο Ισίδωρος πιέζει την Αντιγόνη για να μάθει επιτέλους την αλήθεια για τη μικρή Αγγελική, κι εκείνη του αποκαλύπτει τα πάντα για τη Μαρία και για το πώς μεσολάβησε για την υιοθεσία πριν από έξι χρόνια.

Ο Κουράκος εντοπίζει τον Δημήτρη νεκρό. Ξεκινώντας την έρευνα, η μια αποκάλυψη φέρνει την άλλη και ο Γιώργης ανακαλύπτει πως ο Δημήτρης δεν είναι γιος της Αθηνάς, καθώς και ότι εκείνη είχε παράνομη σχέση με τον Ιάκωβο.