Γη της ελιάς: Η Χάιδω μαθαίνει τους δολοφόνους της Στέλλας και του Πέτρου

Γη της ελιάς

ένας καινούριος κύκλος αίματος ανοίγει στη Γη της ελιάς...

Η Χάιδω Στεφανέα είναι ένα από τα πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα στη Γη της ελιάς. Μετά το διπλό φονικό του συζύγου της, Πέτρου και της κόρης της Στέλλας, η σκληρή γυναίκα ψάχνει να βρει ποιοι ευθύνονται για το τραγικό συμβάν. Η ίδια είναι πεπεισμένη ότι οι ένοχοι κρύβονται στην οικογένεια των Καπερνάρων, εξαιτίας μιας παλιάς βεντέτας. Αλλά κάθε υποψία και κατηγορία πέφτει στο κενό.

Στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς, όπως γράφει στο TV O’ Clock ο Παναγιώτης Μουλόπουλος, η Χάιδω δέχεται μια απροσδόκητη και απειλητική επίθεση από αγνώστους που εισβάλλουν στο σπίτι της. Αυτοί, λοιπόν, κάνουν λόγο για κάποιες ανοιχτές υποθέσεις που άφησε ο σύζυγός της, αναφέροντας πως, εάν δεν έφερνε αντιρρήσεις δεν θα είχε συμβεί τίποτα.

Εκείνη τη στιγμή η Χάιδω αντιλαμβάνεται ότι ο Πέτρος έκανε διπλή, βρώμικη ζωή, στη Γη της ελιάς. Και αυτό γιατί πέρα από την ερωμένη που είχε και σχεδίαζε να τινάξει τα πάντα στον αέρα, ήταν μπλεγμένος σε ένα ισχυρό καρτέλ ναρκωτικών. Στη συνέχεια, ενώνει τα κομμάτια του παζλ και συνειδητοποιεί πως, τελικά, το καρτέλ ναρκωτικών ευθύνεται για τον θάνατο του Πέτρου και της Στέλλας.

Μερικές μέρες μετά, στη Γη της ελιάς, η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Στέλιο Βαφέα, έναν ξάδελφο του Στάθη και ζητάει να μάθει ποιος έδωσε εντολή να σκοτώσουν την κόρη της. Πλέον, για εκείνη πονάει πολύ περισσότερο από ό,τι για τον σύζυγό της. Όλα δείχνουν ότι ένας καινούριος κύκλος αίματος ανοίγει…