Γη της Ελιάς: Η Αρετή δεν άφησε να «πάει το παλιάμπελο» και άρπαξε τον Ανδρέα

Γη της ελιάς

Έπεσε το Twitter για τον νέο έρωτα στη Γη της Ελιάς

Νέος έρωτας χτύπησε την Αρετή στη «Γη της ελιάς» και οι φανατικοί τηλεθεατές της καθημερινής σειράς του MEGA… «έλιωσαν» στα social media τη νύχτα της Καθαράς Δευτέρας.

Κολακευμένη, γαρ, από τον νεοφερμένο Ανδρέα, η κεντρική ηρωίδα του σίριαλ θέλησε να τον καλέσει για φαγητό στο σπίτι της. Μια βραδιά που ξεκίνησε πολλά υποσχόμενη και κατέληξε με τους δυο να κάνουν έρωτα.

«Ήταν όλα υπέροχα! Σ’ ευχαριστώ πολύ» αναφώνησε ο Ανδρέας λίγο πριν σηκωθεί από το τραπέζι για να υπογραμμίσει, με νόημα, η Αρετή πως «άμα ήταν όλα υπέροχα, λοιπόν, να έρχεσαι πιο συχνά να σου κάνω το τραπέζι! Άλλωστε γείτονας είσαι». Εκφράζοντας και οι δυο πως πέρασαν υπέροχα, εκείνη οδήγησε τον… γείτονα μέχρι την πόρτα προκειμένου να τον ξεπροβοδίσει.

«Α, πολύ βιαστικός μας βγήκες» τόνισε η Αρετή όταν ο Ανδρέας τόλμησε να επιχειρήσει να την φιλήσει για πρώτη φορά στο στόμα. Και η πόρτα έκλεισε, αρχικά. «Ας πάει και το παλιάμπελο» αναφώνησε, ξεφυσώντας, η ηρωίδα για να την ανοίξει ξανά και να φωνάξει πίσω τον νέο ήρωα στη «Γη της ελιάς».

Μόλις ο Ανδρέας επέστρεψε, τα λόγια ήταν περιττά και τα θερμά σχόλια έβαλαν φωτιά στα social media!