Γη της Ελιάς: Η Αντωνία συνέρχεται στο νοσοκομείο με βαριά διάσειση

Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς, απόψε στις 21.00 στο MEGA.

Γη της Ελιάς, Πέμπτη 1/6 (21:00, MEGA) – Η Βασιλική πείθει τον Φίλιππο να μη μιλήσει στην Ειρήνη για τη συγγένειά τους, ενώ ο Δημοσθένης έχει παρεξηγήσει εντελώς το ενδιαφέρον του και θεωρεί πως κρύβεται κάτι ερωτικό πίσω από αυτό. Η Αντωνία συνέρχεται στο νοσοκομείο, αλλά λόγω βαριάς διάσεισης, αναγκάζεται να διανυκτερεύσει εκεί.

Η Αλκμήνη ταράζεται πολύ από το ατύχημά της και αναθεωρεί τη σχέση τους. Ο Ορέστης κάνει μαθήματα πλοήγησης σκάφους στη Δήμητρα κι εκείνη δείχνει να απολαμβάνει την παρέα του. Η Μαρία, η Αθηνά και η Χάιδω προσπαθούν να κάνουν τη Μαργαρίτα να ξεχαστεί, ενώ ο Λυκούργος μετράει τις ώρες μέχρι να γυρίσει η Χάιδω στη Μάνη.

Η Ρένα και ο Χάρης έρχονται πιο κοντά με τον Μάνο και τη Μαρίνα, αγνοώντας πως ο Χάρης έχεο παράλληλο δεσμό με την ξαδέλφη της Ρένας, τη Στέλλα. Η Άννα συνειδητοποιεί πως ο Βαγιάκος είναι πολύ αξιόλογος άντρας, προκαλώντας τη ζήλια του Πότη.

Οι εγγραφές στο γυμναστήριο του Ορέστη ξεκινούν. Πρώτος ξεκινά την προπόνηση ο Κουράκος. Η Αθηνά εξομολογείται στη Μαρία πως σκέφτεται να υιοθετήσει τη μικρή Φιλιώ…

Γη της Ελιάς, Κυριακή με Παρασκευή στις 21:00 στο MEGA.