Γη της ελιάς: Γίνονται ζευγάρι και ανατρέπουν τα πάντα

Γη της Ελιάς

Χαμός στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega, Η Γη της ελιάς. Η Ιουλία Βρεττάκου έχει δει τη ζωή της να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη και όχι μόνο μία φορά. Πριν από λίγο καιρό επέστρεψε στην αγκαλιά του Στάθη και δημιούργησαν μια παράνομη σχέση. Ωστόσο, ύστερα από μια σειρά γεγονότων, ο δεσμός τους αποκαλύφθηκε και είχε ολέθριες συνέπειες και για τους δύο. Έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια στη Γη της ελιάς, σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv ο Παναγιώτης Μουλόπουλος, ο Στάθης επικοινωνεί με την Ιουλία και της λέει ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά της, αλλά καλό είναι να προχωρήσει τη ζωή της γιατί δεν πρόκειται να χωρίσει ποτέ από την Αρετή. Η Ιουλία σαστίζει ταυτόχρονα βλέπει την επίμονη προσπάθεια των αδελφών της να την σπρώχνουν στον αστυνόμο Κουράκο.

Κάποια στιγμή, η Ιουλία πεισμώνει και παίρνει μια σημαντική απόφαση. Να προχωρήσει τη ζωή της, στη Γη της ελιάς, με τον αστυνόμο Κουράκο, ο οποίος της έχει δείξει, διακριτικά, ότι ενδιαφέρεται για εκείνη. Έκτοτε ξεκινούν να βγαίνουν ραντεβού και μέρα με τη μέρα η σχέση τους εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο.

Μερικές μέρες μετά, η Ιουλία και ο Κουράκος αρχίζουν να κυκλοφορούν δημόσια και να ζουν ανέμελες στιγμές. Σε μία από αυτές τους βλέπει ο Στάθης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τη γυναίκα της ζωής του και αυτή η εικόνα τον τσακίζει στη Γη της ελιάς. Και σαν να μη φτάνει μόνο αυτό, όλο το χωριό κουβεντιάζει για το νέο ειδύλλιο που έχει προκύψει στη Μάνη.

Αργότερα, ο Στάθης, θολωμένος από τη ζήλια, πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και απαιτεί εξηγήσεις, με εκείνη να αρνείται να του πει οτιδήποτε και να τον διώχνει. Ο άντρας, μη μπορώντας να δεχτεί με τίποτα τη στάση και τη συμπεριφορά της Ιουλίας, γυρίζει σπίτι του μεθυσμένος, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά.