Γη της ελιάς: Διπλό φονικό συνταράσσει τη Μάνη

Γη της Ελιάς

Έρχονται τα πάνω κάτω στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς...

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, Γη της ελιάς, ένα διπλό φονικό συνταράσσει την κοινωνία της Μάνης. Μια φαινομενικά συνηθισμένη μέρα στους ελαιώνες, κάποιος δέχεται τέσσερις σφαίρες, ενώ ακόμη ένας άντρας πέφτει νεκρός.

Ο Νικόλας, από τότε που αποκαλύφθηκε η παράνομη σχέση του με τη Στέλλα, στη Γη της ελιάς, μας έχει απασχολήσει έντονα. Κυρίως με τη συμμαχία που είχε κάνει με την Χάιδω, για να ενοχοποιήσουν τον Στάθη. Πρόσφατα, όμως, η γυναίκα έμαθε ότι δεν έδωσε εκείνος τη σχετική εντολή δολοφονίας για τον Πέτρο και τη Στέλλα, αλλά ο Κυριάκος, που ηγείται του καρτέλ ναρκωτικών με το οποίο έκανε δουλειές ο άντρας της.

Ο Νικόλας βρίσκει την καραμπίνα που του ζητάει η Χάιδω για να πάρει την εκδίκησή της. Η πληροφορία φτάνει στο καρτέλ ναρκωτικών και αποφασίζουν να σκοτώσουν τον Νικόλα την κατάλληλη στιγμή. Όπως γράφει για τη Γη της ελιάς στο περιοδικό TV O’Clock ο Παναγιώτης Μουλόπουλος, μια φαινομενικά συνηθισμένη μέρα στους ελαιώνες των Βρεττάκων θα πάρει άσχημη τροπή.

Ο Νικόλας πέφτει νεκρός στη μανιάτικη γη, με τους εργάτες να παθαίνουν ισχυρό σοκ. Στο μεταξύ, η Χάιδω, έχοντας άγνοια για την παραπάνω εξέλιξη, μπαίνει στην τελική ευθεία του σχεδίου και παρακολουθεί τον Κυριάκο. Τον άνθρωπο που έδωσε εντολή να σκοτώσουν τον Πέτρο και την Στέλλα. Εκείνη σκοτώνει τον άντρα μυστήριο, που πριν από λίγους μήνες την βύθισε στο πένθος στη Γη της ελιάς και στη συνέχεια εξαφανίζει αμέσως την καραμπίνα.