Γη της Ελιάς: Αυτό το ζευγάρι θα μας απασχολήσει τη νέα σεζόν

Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς θα προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο στο Mega.

Η Μυρτάλη Βρεττάκου (Αφροδίτη Λιάντου) και ο Στέφανος Καπερνάρος (Liam Ireland), οι πρωταγωνιστές της νέας μεγάλης παραγωγής του MEGA «Η Γη της Ελιάς«, που σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, είναι το «ζευγάρι» που θα μας απασχολήσει τη φετινή σεζόν. Δύο νέα παιδιά, που μπλέκονται στα δίχτυα μιας εκδίκησης με μόνο όπλο τον έρωτά τους.

Το Ζappit εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς στη Μάνη, όπου είναι εμφανής η χημεία των δύο πρωτοεμφανιζόμενων ηθοποιών.

Όπως έχει αναφέρει και ο Αντρέας Γεωργίου σε δήλωσή του: «Λόγω των συνθηκών θέλαμε όλοι να βγούμε προς τα έξω, να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο, με νέους ανθρώπους και καινούργιες χημείες».

Το κλίμα είναι ευχάριστο μεταξύ όλων των συντελεστών της σειράς, παρά τις πολλές ώρες και τις δυσκολίες λόγω των εξωτερικών γυρισμάτων. «Υπάρχει ένα κλίμα οικογένειας, μια χαρά, ένα κέφι» έχει δηλώσει η Λυδία Κονιόρδου, η οποία αποτελεί μέρος ενός δυνατού cast ηθοποιών μεταξύ των οποίων η Μάρω Κοντού, ο Νίκος Γαλανός, η Άντζελα Γκερέκου.

Λίγα λόγια και για την υπόθεση της σειράς

Ένα συνηθισµένο απόγευµα, η Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να συναντήσει τον αγαπηµένο της Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα, όµως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευµένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με τον θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται.

Σε παράλληλη δράση συναντάµε τη Μυρτάλη, που παλεύει να περάσει απαρατήρητη στη σκιά των γεγονότων. Η τελευταία της ξέγνοιαστη ανάµνηση είναι στην αγκαλιά του Στέφανου, λίγο πριν γίνει στάχτη το µικρό ξύλινο σπιτάκι που φιλοξενούσε τον έρωτά τους. Από εκείνη τη µέρα και µετά, η Μυρτάλη ζει σε ένα αποµονωµένο σπιτάκι στο Οίτυλο. Ο Στέφανος ψάχνει παντού να τη βρει, αλλά εκείνη κρύβεται από όλους προσπαθώντας να βρει στοιχεία για το ποιος την θέλει νεκρή!

«Η γη της ελιάς» θα προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο στο MEGA.