Game of Thrones: Sophie Turner και Iwan Rheon μιλούν για την σκηνή που τα σκυλιά σκοτώνουν τον “Ramsay”!

«Με τον Joffrey ήταν διαφορετικά. Ήταν ένα μικρό αγόρι που ήταν θυμωμένος μαζί της όλη την ώρα. Ενώ με τον Ramsay, αυτό που τις έκανε...».

Το 9ο επεισόδιο του Game of Thrones εκτός από τρομερό ήταν και μια εκπλήρωση επιθυμιών.

Το Entertainment Weekly μίλησε με την Sophie Turner, και τον Iwan Rheon, σχετικά με την τελευταία τους σκηνή. Ο Rheon είπε ότι ήταν ήδη πολύ καιρό στη σειρά, και ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πεθάνει.

«Έπαιξα σε τέσσερις υπέροχες σεζόν και ήταν υπέροχο να συμμετέχω με μια τέτοια καταπληκτική σειρά. Έπρεπε όμως κάποια στιγμή να τελειώσω, γιατί τι άλλο θα μπορούσε να γίνει μετά από αυτό; Έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα. Είναι ο σωστός δρόμος. Ο χαρακτήρας μου έφτασε στο αποκορύφωμά του».

Όσο για την Turner, το γεγονός ότι η Sansa έδωσε τον Ramsay στα κυνηγόσκυλα του ήταν ό, τι ήθελε για τον χαρακτήρα της και ότι επιθυμούσαν οι φαν για εκείνη.

«Η Sansa έπρεπε όταν σκοτώσει, και ο πρώτος της να είναι Ramsay. Κανείς άλλος. Και όταν ουσιαστικά λέει στα κυνηγόσκυλα “Είναι δικός σας”. Εκείνη φεύγει και δεν κάθεται καν να δει να πεθαίνει. Είναι μια μεγάλη σκηνή, τόσο καλογραμμένη, και είναι τόσο μεγάλη γιατί είναι σε θέση να σκοτώσει για πρώτη φορά αυτόν που μισεί περισσότερο».

Ο Rheon λέει ότι είναι ειρωνικό, αφού ο Ramsay έχει επιρροή στα κυνηγόσκυλα. Ωστόσο, δεν καταφέρνει να τα συγκρατήσει ακόμη και αν αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πεθάνει. Ο Rheon δεν σκέφτεται τα λόγια της Sansa ότι θα ξεχαστεί πραγματικά στα αλήθεια.

«Είναι μια καλή σκηνή, γιατί λέει, “Είμαι μέσα σου τώρα”. Είναι φρικτό, όπως ακούγεται και νομίζω ότι μάλλον έχει κάνει ήδη κάποια ζημιά στην Sansa».

H Turner συμφωνεί: «Το δείχνει όταν τον βλέπει σε αυτή τη σκηνή. Με τον Joffrey ήταν διαφορετικά. Ήταν ένα μικρό αγόρι που ήταν θυμωμένος μαζί της όλη την ώρα. Ενώ με τον Ramsay, αυτό που τις έκανε, έχει αποτυπωθεί πάνω της, ψυχικά και σωματικά. Ποτέ δεν θα το ξεχάσει».

Πηγή: gameofthrones-grfans.com