Game of Thrones: Ο Kristofer Hivju μίλησε για την αγάπη του Tormund για την Brienne!

Δείτε όλα όσα είπε σε συνέντευξή του!

Η 6η σεζόν του Game of Thrones πλησιάζει στο τέλος της, και ενώ υπήρξαν κάποιες αξέχαστες στιγμές, τίποτα δεν μοιάζει να ήταν σαν τον κεραυνοβόλο έρωτα του Tormund για την Brienne.

Ο ηθοποιός Kristofer Hivju συνομίλησε με το The Hollywood Reporter για την ερωτική τρέλα, καθώς και για το υπόλοιπο της σεζόν.

Πέρυσι ο Tormund έκανε μία αναφορά για την οικογένειά του και ο Hivju ρώτησε τον David και τον Dan σχετικά με αυτό την περασμένη σεζόν.

«Ποιος είναι ο Tormund; Πού είναι η γυναίκα του; Που είναι τα παιδιά του; «Γιατί πήγα στο Hardhome, και δεδομένου ότι έχω μιλήσει για τα παιδιά μου, τότε υπάρχει πιθανότατα μια γυναίκα. Έτσι, όταν διάβασα τις σκηνές με την Brienne, ένιωθα κάπως, Ναι! Τελικά! Υπάρχει ένα ενδιαφέρον αγάπης! »

Ίσως η γυναίκα του Tormund πέθανε; Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ. Σε κάθε περίπτωση, η έλξη του Tormund με την Brienne είναι στιγμιαία, όπως θα είδατε στο επεισόδιο «Book of the Stranger»

«Δεν νομίζω ότι ο Tormund μπορεί να κάνει διάκριση μεταξύ αγάπης και πόθου. Αυτό είναι ένα πράγμα γι ‘αυτόν. Είναι ένα μεγάλο μπολ με ωραία πράγματα. (Γέλια.) Είναι σίγουρα «αγάπη-λαγνεία με την πρώτη ματιά». Αλλά το μεγάλο πράγμα για αυτούς είναι, αν παλέψουν, δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει. Αυτό θα είναι ένα σπουδαίο ξεκίνημα για μια σχέση.»

Ο Hivju επιβεβαίωσε ότι η δύναμη της Brienne είναι κάτι που προσελκύει τον Tormund. Η χημεία τους σίγουρα έχει γοητεύσει τους φαν. «Είμαστε ίδιοι στην πραγματικότητα, εγώ και η Gwen. Αν είμαστε στο ίδιο δωμάτιο, θα μας ακούσουν και θα μας νιώσουν. Πιάνουμε πολύ χώρο, και είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχει περισσότερος χώρος για κανέναν. »

Με την Brienne να φεύγει για τα Riverlands, είναι απίθανο οι δύο να συναντηθούν και πάλι αυτή τη σεζόν, αλλά αν ο Benioff και ο Weiss ακούσουν τους φανς, θα βρούν έναν τρόπο να τους φέρουν πάλι σε επαφή.

Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο από την αγάπη για το μέλλον του Tormund. Υπάρχει μια μάχη στο Βορρά, και αυτή τη στιγμή, ο Tormund υποστηρίζει τον Jon πλήρως και χωρίς κανένα ενδοιασμό, επειδή τον σέβεται ως ηγέτη, και επειδή γνωρίζει ότι η απειλή των White Walker είναι πραγματική και ο Jon θέλει να τους σταματήσει, και επίσης αν δεν υποστηρίξει τον Jon, ο Ramsay Bolton θα εξαλείψει τους υπόλοιπους άγριους.

Σύμφωνα με τον Hivju, ο Tormund ποτέ δεν σκέφτηκε ότι θα πρέπει να παίζει το παιχνίδι. «Ήταν στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει τον Mance Rayder, αλλά τώρα που ο Mance έχει πεθάνει, ο Tormund θα έχει έναν πιο ηγετικό ρόλο, αρχής γενομένης από το επεισόδιο «The Broken Man». είπε o Hivju. Αλλά ακόμα, ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του.

«Έτσι μπορώ να πω το εξής: ο Mance Rayder αφιέρωσε 19 χρόνια για να τους συγκεντρώσει όλους Δεν έχω 19 χρόνια. (Γελάει.) Έχω λιγότερο από 19 λεπτά!»

Πηγή: gameofthrones-grfans.com