Game of Thrones: Η αποκάλυψη για την Cersei – Spoiler Alert!

Cersei

Τι θα συμβεί στο δεύτερο επεισόδιο της έβδομης σεζόν;

Η έβδομη σεζόν του Game Of Thrones για την βασίλισσα που αγαπάμε να μισούμε θα είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Κάποιοι μπορεί να πίστευαν πως η Cersei θα ήταν εύκολος αντίπαλος για την Daenerys και τον στρατό της όμως τα spoilers και οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα αποδεικνύουν το αντίθετο.

Ας ενώσουμε λοιπόν το παζλ των spoilers και leaks που έχουμε ως στιγμής για τη νυν βασίλισσα του Westeros:

Η Cersei ξεκινά την σεζόν πιο δυνατή από ποτέ αλλά γρήγορα μαθαίνει για την απειλή που ακούει στο όνομα Daenerys ( και σε πολλά άλλα…) Κατά την διάρκεια της σεζόν έχει στο πλάι της τον Jaime που οδηγεί τον στρατό της, αλλά πως καταφέρνει να τον πείσει μετά από όσα έχει κάνει στο τέλος της 6ης σεζόν; Σύμφωνα με την πρόσφατη διαρροή (leak) στο reddit η Cersei μαθαίνει στο δεύτερο επεισόδιο της επόμενης σεζόν οτι είναι έγκυος!

Τα νέα της λέει ο Qyburn. Η Cersei θα εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι είναι έγκυος από τον Jaime για να τον κρατήσει κοντά της. Ο ίδιος χρήστης που διέρρευσε τις παραπάνω πληροφορίες στο reddit, δημοσίευσε και μια φωτογραφία από το storyboard του ίδιου επεισοδίου:

Cersei

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το σκίτσο προέρχεται από την σκηνή που γυρίστηκε μετά από όταν η Cersei μαθαίνει οτι είναι έγκυος. Στην σκηνή που γυρίστηκε στα Titanic Studios στις 8 Σεπτεμβρίου στο Belfast, η Cersei βρίσκεται στο Red Keep μαζί με τον Qyburn και τον Mountain.

Η Septa Unella έχει πεθάνει και η Cersei δίνει στον Mountain ένα δώρο για τις υπηρεσίες του. Αν παρατηρήσετε την φωτογραφία, φαίνεται πως κρατά κάποιον από το χέρι. Το δώρο της Cersei, λοιπόν, είναι μια γυναίκα που θα πάρει την θέση της Unella στα βασανιστήρια του. Στην επόμενη σκηνή η Cersei έχει μια αψιμαχία με τον Jaime όπου και τελικά του αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της.

Αυτά, λοιπόν, είναι όσα θα συμβούν στην Cersei μέχρι το δεύτερο επεισόδιο της 7ης σεζόν σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές που πάντα σας μεταφέρουμε με επιφύλαξη. Την επόμενη φορά, θα δούμε την ιστορία της στα υπόλοιπα επεισόδια της σεζόν.

Πηγή: gameofthrones-grfans.com