Game Of Thrones: Αποκάλυψε πως θα φέρει μαζί του πίσω στην σειρά κάποιον που δεν περιμέναμε!

SPOILERS! Δείτε ποιος ηθοποιός θα εμφανιστεί στο Game Of Thrones και το ρόλο που θα παίξει...

Είναι ο πιο πρόσφατος από μια σειρά σπουδαίων ηθοποιών που έχουν περάσει από το Game Of Thrones. Ο Ian McShane αποκάλυψε ότι θα φέρει κάποιον πίσω, όταν κάνει την εμφάνιση του στο πρόγραμμα του HBO. Μπορεί να μην αποκάλυψε ποιον, αλλά λέγεται πως θα υποδυθεί έναν πρώην στρατιώτη που έχει γίνει ένας παπάς που φροντίζει τους φτωχούς.
Ο 73χρονος ηθοποιός δήλωσε στο PopGoesTheNews: «Είμαι υπεύθυνος για την επιστροφή κάποιου που πιστεύατε πως δεν θα ξαναδείτε. Θα το αφήσω μέχρι εδώ. Είναι ένα μόνο επεισόδιο, για αυτό το έκανα. Αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα, διαφορετικά δεν θα δουλέψω ποτέ ξανά».

Οι φανατικοί της σειράς προσπαθούν τώρα να λύσουν το «γρίφο» του και φυσικά ο πιο προφανής χαρακτήρας για να …επιστρέψει στην σειρά είναι ο Jon Snow, ωστόσο ο επικρατέστερος φαίνεται να είναι «The Hound». Τελευταία φορά τον είδαμε βαριά τραυματισμένο να τον παρατάει η Arya για να πεθάνει. Πέραν των βιβλιογραφικών αναφορών που ξεσκόνισαν οι λάτρεις του «Game Of Thrones» υπάρχει ένα ακόμα μεγάλο στοιχείο που ενισχύει την επιστροφή του The Hound αφού ο Rory McCann που τον ενσαρκώνει έχει εντοπιστεί ουκ ολίγες φορές στους χώρους των γυρισμάτων.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Game Of Thrones!