Φτωχοί και Πλούσιοι… έρχονται στον ΣΚΑΪ!

ΣΚΑΙ
Η απάντηση του ΣΚΑΪ στον ανταγωνισμό της επόμενης σεζόν...

Δυναμικά σκοπεύει να απαντήσει στον οποιοδήποτε ανταγωνισμό ο ΣΚΑΪ από την ερχόμενη σεζόν. Μάλιστα, το κανάλι σχεδιάζει να «βουτήξει» σε βαθύτερα νερά και με πρότζεκτ που δεν μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα. Μέρος όλων όσων θα δούμε από το φθινόπωρο, αποκάλυψε στην εκπομπή Σήμερα, ο διευθυντής Marketing του Ομίλου ΣΚΑΪ, Χάρης Γούλιος. Ο κ. Γούλιος ανέφερε πως εκτός από τα: The Voice of Greece, Ελλάδα έχεις Ταλέντο και My Style Rocks, στο πρόγραμμα του σταθμού θα ενταχθεί και μια ελληνική σειρά.

«Η μεγάλη αλλαγή για τον ΣΚΑΪ είναι ότι θα έχουμε καθημερινή ελληνική σειρά, μια πολύ μεγάλη παραγωγή. Έχουμε δυνατό καστ πρωταγωνιστών, θα πω μόνο 2-3 ονόματα για την ώρα: Κώστας Κόκλας, Ηρώ Μανέ, Δημήτρης Κουρούμπαλης», αποκάλυψε ο Χάρης Γούλιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, ο τίτλος του σίριαλ θα είναι «Φτωχοί και πλούσιοι». Πρόκειται για μια κωμική σειρά, στην οποία θα παρακολουθήσουμε τη μάχη των κληρονόμων μιας μεγάλης επιχείρησης. Οι κληρονόμοι έρχονται αντιμέτωποι όταν πεθαίνει ο παππούς, καθώς ο καθένας θέλει για λογαριασμό του τον έλεγχο της εταιρείας. Κάπως έτσι θα παρακολουθήσουμε τη σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων μέσα από αστείες καταστάσεις.

Το σενάριο είναι της Ρένας Ρίγγα και η σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου.