Φεύγουν από το Διαφάνι και από τις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Αυτοί οι ηθοποιοί αποχωρούν από τις Άγριες Μέλισσες και δεν θα παίξουν στον δεύτερο κύκλο.

Η Μελίνα Τσαμπάνη και η ομάδα της κέρδισαν το στοίχημα της πρώτης σεζόν και ετοιμάζουν τις Άγριες Μέλισσες που θα πετάξουν του χρόνου στον ΑΝΤ1. Νέα πρόσωπα θα μπουν στη δημοφιλή σειρά, ενώ κάποιοι αναμένεται να μας αποχαιρετήσουν προκειμένου να ανοίξουν καινούριες ιστορίες που θα μας καθηλώσουν.

Πολύς λόγος γίνεται για την παρουσία του Γιάννη Στάνκογλου και τον ρόλο του Θωμά Κυπραίου. Όπως όλα δείχνουν, ο Κυπραίος θα μείνει για ακόμα λίγα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά ο ρόλος του. Περίπου στο 150ο επεισόδιο θα μας αποχαιρετήσει. Θα τιμωρηθεί για όλα τα εγκλήματα που έχει πράξει ή τελικά θα βρει τη λύτρωση με άλλο τρόπο;

Ακόμα ένα πρόσωπο που θα δούμε να αποχωρεί από τις Άγριες Μέλισσες είναι η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, η οποία υποδύεται τη Θεοδοσία. Το τελευταίο επεισόδιο που θα συμμετέχει η Θεοδοσία θα παιχτεί στην αρχή της επόμενης σεζόν, με την ουσιαστική ολοκλήρωση του 1ου κύκλου της σειράς. Η Θεοδοσία, αφού πάρει εκδίκηση από την Ελένη, με το γράμμα που ανακάλυψε που την καταδεικνύει ως δολοφόνο του Σέργιου, αποφασίζει να φύγει, καθώς δεν υπάρχει πια τίποτα να την κρατάει στο Διαφάνι.

Ένα πρόσωπο που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι και ο Κλεομένης και η ιστορία που δημιουργήθηκε με την Πηνελόπη και τον Μελέτη. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς δεν θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί την Πηνελόπη για πολύ ακόμα. Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό, εξάλλου, πως ο ηθοποιός έχει κλείσει ήδη συμφωνία με σειρά που θα προβληθεί στην ΕΡΤ. Το τέλος του Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.