Εζέλ: Ο Τζεγκίζ ζητάει από τον Αλί να σκοτώσει τον Τεφό

Τι θα αποφασίσει εκείνος; Διαβάστε τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

 Η επιτροπή δίνει το πράσινο φως για την κατασκευή του ξενοδοχείου. Ένας φάκελος με ένα cd παραδίδεται στον Εζέλ. Tο περιεχόμενο τον εκπλήσσει και τρέχει να συναντήσει τον Ραμίζ. Η Μελιχά λέει στον Εζέλ ότι ανησυχεί για τον Μερτ. Ο Ραμίζ δίνει στον Αλί το κλειδί του αυτοκινήτου του Σερντάρ. Όταν ο Σερντάρ επιστρέφει στο σπίτι του, το βρίσκει άνω – κάτω.
Μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει.

Ο Αλί δίνει τη βιντεοκασέτα στον Τζεγκίζ. Ο Τζεγκίζ ζητάει από τον Αλί να σκοτώσει τον Τεφό, αλλά εκείνος αρνείται. Τότε ο Τζεγκίζ διατάζει τον Τεφό να σκοτώσει τον Σερντάρ. Ο Εζέλ προτείνει στον Τζεγκίζ να παίξουν πόκερ, όχι για τα λεφτά, αλλά για την αλήθεια… Ο Εζέλ γράφει σε ένα σημείωμα «Είμαι ο Ομέρ» και ο Τζεγκίζ γράφει Εγώ σκότωσα τον Ομέρ». Βάζουν τα χαρτιά στο κέντρο του τραπεζιού, χωρίς να τα ανοίξουν… Ο Εζέλ κερδίζει το παιχνίδι, όμως ο Τζεγκίζ τον ικετεύει να μη διαβάσει το χαρτί. Ο Αλί βρίσκει τον Σερντάρ και τον μαχαιρώνει… Ο Εζέλ μαζεύει τα πράγματά του και γράφει ένα γράμμα για την Εϊσάν.

Ο Ερέν βρίσκει ένα cd που αποκαλύπτει ότι ο Αλί είναι ο δολοφόνος του πατέρα του. Παίρνει το όπλο του Αλί και τον πυροβολεί… Ο Τεφό ειδοποιεί τον Εζέλ ότι ο Ερέν είναι νεκρός. Στο μεταξύ ο Σερντάρ είναι στο χειρουργείο. Ο Αλί κλαίει μπροστά στο πτώμα του Ερέν, ενώ ο Εζέλ ορκίζεται ότι θα πάρει εκδίκηση…

Απόψε στις 21:00 ατον ΑΝΤ1