Εζέλ: Ο Ομέρ αλλάζει πρόσωπο και είναι έτοιμος για την εκδίκηση του

 Ο Αλί έχει αμφιβολίες για τον Εζέλ και ζητά από τον Τεφό να κάνει έρευνες γι’ αυτόν. Ο Αλί δεν έχει ιδέα ότι ο Τεφό είναι στην πραγματικότητα ο κρυφός βοηθός του Εζέλ.

Η Μπαχάρ, η αδερφή της Εϊσάν που νοσηλεύεται στο Λονδίνο, έρχεται στο ξενοδοχείο για ολιγοήμερες διακοπές. Ο Αλί ερωτεύεται την Μπαχάρ βαθιά και απελπισμένα. Ένα πάρτι μασκέ οργανώνεται στο ξενοδοχείο την ίδια νύχτα. Η Μπαχάρ συναντά τον Εζέλ και αρχίζει να νιώθει κάτι γι’ αυτόν. Παράλληλα, μέσα από μια αναδρομή στο παρελθόν, βλέπουμε τις δύσκολες ώρες που πέρασε ο Ομέρ στη φυλακή.

Η μητέρα του, Μελιχά, είναι μια τυφλή γυναίκα που όμως, διαθέτει μια έκτη αίσθηση. Η Μελιχά και ο αδερφός του Ομέρ, Μερτ, τον επισκέπτονται στην φυλακή, αλλά ο Ομέρ τους ζητά να τον αφήσουν ήσυχο. Ο πατέρας του Ομέρ, Μουμτάζ, πιστεύει ότι ο Ομέρ είναι ένοχος. Στο μεταξύ η Εϊσάν είναι έγκυος και ο Τζενγκίζ την απειλεί εξαιτίας της άρρωστης αγάπης του για εκείνη.

Ο Ομέρ συναντά τον Ραμίζ, τον αρχηγό της μαφίας στη φυλακή και του λέει την ιστορία του. Ο Ραμίζ τον διδάσκει πώς να γίνει δυνατός και τον προετοιμάζει για να πάρει την εκδίκησή του. Μια νύχτα ένα φρουρός επιτίθεται στον Ομέρ και τον τραυματίζει στο πρόσωπο. Ο Ραμίζ τον σώζει και τον στέλνει στο νοσοκομείο για πλαστική επέμβαση. Όλοι νομίζουν πως ο Ομέρ είναι νεκρός. Δεν υπάρχουν αποδείξεις για το αντίθετο.