EZEL: Ο Μερτ στο στόχαστρο του Ερέν!

Διαβάστε τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

O Εζέλ πηγαίνει στο νεκροταφείο να συλλυπηθεί την Εϊσάν για την απώλειά της και της λέει ότι του έχει λείψει. Η Μελιχά επιχειρεί να μιλήσει στην Εϊσάν για τη θεία της, τη Νουκέτ, αλλά εκείνη δεν το επιθυμεί.

Ένα δικηγόρος φέρνει έναν φάκελο στον Ραμίζ που περιέχει φωτογραφίες κι εκείνος τις παίρνει χωρίς να πει τίποτα. Ο Σερντάρ δείχνει μια φωτογραφία του Εζέλ σε κάποιον. Ο άντρας λέει ότι η ζωή του ήρθε τα πάνω κάτω εξαιτίας του Εζέλ. Ο Αλί και ο Τζεγκίζ συναντούν τον Σερντάρ, ο οποίος τους λέει ότι μπορούν να λύσουν το μυστήριο του Εζέλ, αν ο Τζεγκίζ συμφωνήσει να πληρώσει.

Ο Εζέλ και ο Ζεμπνέμ πηγαίνουν στο σπίτι του Καμίλ και ο γιος του τους ρωτάει πότε θα επιστρέψει ο πατέρας του. Με μια αναδρομή στο παρελθόν, βλέπουμε τον Εζέλ να παίζει για πρώτη φορά πόκερ και να κερδίζει χάρη στις πολύτιμες συμβουλές της Σελμά. Ο Χασάν, ο άντρας που παίζει με τον Εζέλ, χάνει τα πάντα στο τέλος του παιχνιδιού και απελπίζεται…

Ο Σερντάρ και ο Αλί πηγαίνουν στο διαμέρισμα της Σελμά. Εκεί βρίσκουν μια φωτογραφία του Ραμίζ σε νεαρή ηλικία και ένα σημείωμα γιατρού για τον Εζέλ. Οι δυο άντρες αποφασίζουν να βρουν τον γιατρό, ενώ ο Τεφό ειδοποιεί αμέσως τον Εζέλ.

Στο μεταξύ η Εϊσάν απωθεί τον Εζέλ λέγοντάς του ότι ο Ομέρ είναι ο μοναδικός άντρας που θέλει. Παράλληλα, ο Μερτ διαβάζει κάποιες λέξεις στο βιβλίο του Ομέρ που τον παραξενεύουν. Ο Εζέλ πηγαίνει στον γιατρό που του έσωσε τη ζωή και του δίνει ένα εισιτήριο λέγοντας ότι θα προστατέψει την οικογένειά του.

Ενώ ο Αλί και ο Τεφό κοιμούνται, ο Ερέν ξυπνάει, παίρνει το όπλο και φεύγει σιωπηλά από το σπίτι. Το επόμενο πρωί, ο Αλί συνειδητοποιεί ότι ο Ερέν δεν είναι σπίτι και βρίσκει ένα χαρτί με τη διεύθυνση του Μερτ…