Έξτρα μέρα προβολής για τη Μουρμούρα!

Ποιους ηθοποιούς θα δούμε στα επεισόδια που έρχονται;

Η συντροφική μουρμούρα, αυτή που γεννιέται από μικροπαρεξηγήσεις, ανασφάλειες, μικροζήλειες και ανάποδες στιγμές στην καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού, δεν είναι γκρίνια. Είναι το αλατοπίπερο της σχέσης τους… Πράγμα που αποδεικνύουν απολαυστικά η Βούλα κι ο Αντώνης, η Μαρίνα κι ο Ηλίας, και η Βάσω με τον Χάρη, τα τρία, δηλαδή, ζευγάρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Κι επειδή αυτή η μουρμούρα, εκτός από… τον ατελείωτο, έχει και πέραση, η δημοφιλής σειρά προσθέτει μια ακόμη μέρα στο ενεργητικό της.

Η «Μουρμούρα» τρίτωσε, λοιπόν. Και από τη Δευτέρα 19 Μαΐου το αγαπημένο σπονδυλωτό σίριαλ θα μας επισκέπτεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00. Με καινούργια επεισόδια, γεμάτα από κόντρες, αγωνίες, ειρωνείες, αλλά και τρυφερότητα, συντροφικότητα και, φυσικά, αμείωτο χιούμορ. Συγχρόνως, καινούργια πρόσωπα από το παρελθόν των πρωταγωνιστών εισβάλλουν στις ζωές τους, δίνοντας αφορμές για ακόμη περισσότερη… μουρμούρα. Στα νέα αυτά επεισόδια θα ξαναδούμε τον Θανάση Τσαλταμπάση και τον Χρήστο Κοντογιώργη, καθώς και την Νίκη Παλικαράκη, τον Τάσο Γιαννόπουλο και τον Αντώνη Λουδάρο.

Η αγαπημένη, λοιπόν, σειρά του Alpha, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου και κείμενα Έλενας Σολωμού, Βίκυς Αλεξοπούλου και Κωνσταντίνας Γιαχαλή, κάνει χατ-τρικ γέλιου. Γιατί αυτή η «Μουρμούρα» δεν είναι ποτέ αρκετή…