Εξέλιξη σοκ στο Μπρούσκο

Ποια είναι η μεγάλη αποκάλυψη που θα κάνει η Αναστασία στον Ματθαίο;

Όσο πλησιάζει το φινάλε της δεύτερης σεζόν του Μπρούσκο, οι εξελίξεις τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς και πολλά μυστικά έρχονται στο φως. Μια μεγάλη αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά και τις ζωές ορισμένων πρωταγωνιστών, σύμφωνα με το περιοδικό TVzάπινγκ. Η Αναστασία δεν αντέχει άλλο και μέσα κλάματα αποκαλύπτει στον Ματθαίο ότι το παιδί που έφερε στον κόσμο είναι δικό του και όχι του Αντώνη.

«Δεν μπορώ, δεν αντέχω άλλο! Η μία δυστυχία έρχεται πίσω από την άλλη και τσακίζει την οικογένειά μου. Πόσα να αντέξω πια; Έφτασα στα όριά μου. Και τα τραβάω όλα μόνη μου, χωρίς να μπορώ να έχω καν στο πλευρό μου τον πατέρα του παιδιού μου. Κι εκείνος ακόμη δεν μπορεί…», λέει η Αναστασία.

Ο Ματθαίος εκείνη τη στιγμή χάνει τη γη κάτω από τα πόδια και του: «Το ακριβώς μου λες αυτή τη στιγμή Αναστασία;» για να πάρει την απάντηση από την Αναστασία: «Αυτό που κατάλαβες πολύ καλά Ματθαίο. Το παιδί που έφερα πριν μήνες στον κόσμο δεν είναι του Αντώνη. Δεν θα μπορούσε να είναι κανενός άλλου εκτός από σένα».