Έτσι θυσιάζεται η Ελένη στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Όλα ανατρέπονται στον επόμενο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες...

Ακόμα πιο ανατρεπτικός και καθηλωτικός θα είναι ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Η Ελένη θα θυσιαστεί για τις αδελφές της, θα αναλάβει την ευθύνη για τον φόνο του Σέργιου και θα κατηγορηθεί για όσα έγιναν την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον Σεβαστό.

Το μίσος και η ζήλια που τρέφει η Θεοδοσία για την Ελένη, δεν της αφήνουν περιθώριο να μην τις καταδώσει. Έτσι, όπως γράφει το MYtv η Σοφία Τσίρκα, η Θεοδοσία θα παραδώσει τα στοιχεία στον ενωμοτάρχη. Ο Προύσαλης για πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπος με χειροπιαστές αποδείξεις για τον φόνο του Σέργιου και σοκάρεται. Είχε υποσχεθεί να προστατεύσει τις αδελφές Σταμίρη όταν έμειναν ορφανές, αλλά μπροστά στην κατηγορία του φόνου, δεν μπορεί να κρατήσει την υπόσχεσή του. Ωστόσο, η Ελένη αναμένεται να αποδείξει για ακόμη μία φορά την αγάπη και την αφοσίωση που έχει για τις αδελφές της.

Η Ελένη αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για τον φόνο του Σέργιου προκειμένου να σώσει την Ασημίνα και την Δρόσω. Όλο το Διαφάνι είναι σοκαρισμένο από την αποκάλυψη πως σκότωσε τον άντρα της την πρώτη νύχτα του γάμου. Η Ελένη θυσιάζεται για τις αδελφές της και μπαίνει μόνο εκείνη στη φυλακή. Θεωρεί πως η ίδια ευθύνεται που ο Σέργιος μπήκε στο σπίτι τους και είχε αυτή την κατάληξη. Η Ασημίνα και η Δρόσω είναι σοκαρισμένες, αλλά ελπίζουν να καταφέρει η Ελένη να αθωωθεί.