Έτσι πήρε η Ελένη Καρακάση το ρόλο της Ρίζως στις Άγριες Μέλισσες

Ελένη Καρακάση

«Οι Άγριες Μέλισσες με ενθουσίαζαν από την προηγούμενη χρονιά, όπου είχε συζητηθεί να ξεκινήσει».

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και την Εύη Βαλή έδωσε συνέντευξη η Ελένη Καρακάση, η οποία μίλησε για το πώς μπήκε στις Άγριες Μέλισσες, ενώ αποκάλυψε πως για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 είχε συζητηθεί να ξεκινήσει την προηγούμενη χρονιά.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στις Άγριες Μέλισσες;

Κάποια στιγμή μίλησα με τον Γιάννη Καραγιάννη με τον οποίο συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια και πλέον έχουμε και φιλική σχέση. Μου είπε για τα τηλεοπτικά που θα κάνει το χειμώνα και οι Άγριες Μέλισσες ήταν η πρώτη δουλειά που μου ανέφερε, η οποία με ενθουσίαζε από την προηγούμενη χρονιά, όπου είχε συζητηθεί να ξεκινήσει.

Καθώς νιώθω πολύ όμορφα στον ΑΝΤ1, γιατί πραγματικά έχει μια λογική οικογένειας που μου ταιριάζει πολύ και μου αρέσει, εξέφρασαν λοιπόν κι εγώ την επιθυμία μου να είμαι σε αυτή τη δουλειά. Όταν με είδαν στο κάστινγκ, γνώριζα πως για το καλοκαίρι θα είχα περιοδεία, οπότε αυτό τους είχε προβληματίσει λίγο ως προς το αν θα υπήρχε χρόνος από πλευράς μου για τα γυρίσματα.

Όταν τελικά ακυρώθηκε η περιοδεία μου το καλοκαίρι, το πρώτο που έκανα ήταν να τους ενημερώσω ότι ήμουν ελεύθερη. Δεν ξέρω αν με είδαν κατευθείαν για τη Ρίζω, πάντως, από την πρώτη στιγμή που τη διάβασα, μου άρεσε πάρα πολύ.