Έτοιμη για όλα η Νικολέττα Καρρά εισβάλλει στο «Μην Ψαρώνεις»

Νικολέττα Καρρά

Μια 40άρα έτοιμη για όλα, εισβάλλει στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1!

Η Νικολέττα Καρρά θα υποδυθεί την Ιφιγένεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μην Ψαρώνεις» και θα αναστατώσει τη ζωή του Λεωνίδα! Σύμφωνα με το σενάριο, η Τάνια (Φιόνα Γεωργιάδη) θα φέρει έναν μασέρ για να τη βοηθήσει να ξεπιαστεί από τη γυμναστική. Ο Λεωνίδας (Γιάννης Σίντος) όμως, θα τους δει και θα πιστέψει ότι η Τάνια τον απατά. Θα το αντιμετωπίσει άραγε ψύχραιμα ή θα κάνει κάτι που θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερα μπερδέματα την κοινή ζωή του με την Τάνια;

Εδώ μπαίνει η Ιφιγένεια Γεωργαλή! μια πολύ κομψή, πολύ πλούσια και πολύ… αλλοπρόσαλλη 40άρα που θα εισβάλει στη ζωή του Λεωνίδα και θα φέρει τα πάνω – κάτω. Είναι μια γυναίκα που δεν έχει μάθει να ακούει «όχι» στη ζωή της και ό, τι θέλει το παίρνει. Είναι γλυκιά και ευγενική αλλά όταν θυμώσει γίνεται αυταρχική και σκληρή.

Έχει φοβερές μεταπτώσεις στη συμπεριφορά της και ποτέ δεν ξέρεις αν αυτό που λέει το εννοεί ή απλά παίζει με το μυαλό σου. Είναι παντρεμένη αλλά ο γάμος της είναι μια σκέτη αποτυχία. Ο άντρας της την παραμελεί, ασχολείται μόνο με τις δουλειές του οπότε η Ιφιγένεια βρίσκει χρόνο για τις δικές της. Ερωτεύεται εύκολα και με πάθος, διεκδικεί ανελέητα και δεν σταματάει πουθενά μέχρι να κατακτήσει το «θήραμά» της.

Δεν έχει αναστολές, δεν έχει όρια και δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανακατέψει το σύμπαν ολόκληρο αρκεί να περνάει αυτή καλά.

Η Ιφιγένεια είναι το «στιγμιαίο λάθος» του Λεωνίδα και ο Λεωνίδας θα καταλάβει πολύ γρήγορα ότι τα λάθη πληρώνονται. Ειδικά τα στιγμιαία!