Έτερος Εγώ – Νέμεσις: Το trailer της 3ης σεζόν

Έτερος Εγώ

Έτερος Εγώ: Η Cosmote TV έδωσε στον "αέρα" το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης 3ης σεζόν.

Η Cosmote TV έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου 3ου κύκλου της σειράς «Έτερος Εγώ» μέσω social media. Ο 3ος κύκλος ονομάζεται «Νέμεσις» και αναμένεται εξίσου συγκλονιστικός.

Το πρώτο τρέιλερ για το «Έτερος Εγώ – Νέμεσις» κυκλοφόρησε στα social media της Cosmote TV, που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής της σειράς. Η σειρά που έχει καθηλώσει όσους την παρακολούθησαν αναμένεται να έχει έναν εξίσου συγκλονιστικό, αποκαλυπτικό και σοκαριστικό 3ο κύκλο.

«Σε αυτόν τον κύκλο όλες οι υποθέσεις θα κλείσουν και τα ερωτήματα θα απαντηθούν! «Ετέρος Εγώ – Νεμεσις», ο 3ος και τελευταίος κύκλος έρχεται σύντομα…», αναφέρει η λεζάντα του τρέιλερ του «Έτερος Εγώ – Νέμεσις».

Στον κύκλο 8 επεισοδίων της πολυαναμενόμενης σειράς της COSMOTE TV, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά.

Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του.

Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Έτερος Εγώ

Ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Έτερος Εγώ» υποδέχεται μια σειρά καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών και όχι μόνο.

Μεταξύ αυτών, οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης κ.α.