Έρωτας μετά: Ποιοι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα δραματική σειρά του Alpha;

Έρωτας Μετά

Ίντρικες, μυστικά από το παρελθόν και ένα έγκλημα που αφήνει πίσω του θύματα και αποκαλύψεις συνθέτουν την υπόθεση...

Η νέα πρόταση του Alpha για τους τηλεθεατές που αγαπούν τις δυνατές ιστορίες αγάπης αλλά και μυστηρίου είναι το σίριαλ «Έρωτας μετά». Πρόκειται για τη νέα δραματική σειρά του σταθμού, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται  με πυρετώδεις ρυθμούς, καθώς οι συντελεστές θέλουν να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα, ενώ πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και η φωτογράφιση των ηθοποιών που θα ενσαρκώσουν τους ήρωες της ιστορίας.

Το καστ της σειράς απαρτίζεται από πολλούς και καταξιωμένους ηθοποιούς. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τη Σοφία Τσίρκα, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Γεράσιμος Γεννατάς, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευγενία Σαμαρά, Νίκος Γαλανός, Μπέτυ Λιβανού, Γιώργος Παπαπαύλου, Παναγιώτης Καρμάτης, Λένα Δροσάκη, Σόλων Τσούνης, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γωγώ Καρτσανά κ.α.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Παναγιώτη Ιωσηφέλλη, ενώ το «τιμόνι» της σκηνοθεσίας κρατά ο Στέφανος Μπλάτσος.

Η υπόθεση της σειράς αποτελείται από τη ζωή δύο ζευγαριών που φαίνεται να κυλά ήρεμα και ευτυχισμένα, μέχρι τη στιγμή που ένα τροχαίο αλλάζει όλα τα δεδομένα. Ένα αυτοκινητικό ατύχημα που πίσω του αφήνει πολλά ερωτήματα αλλά και αποκαλύψεις που σοκάρουν. Στο αυτοκίνητο επιβαίνουν μία γυναίκα και ένας άντρας.

Ωστόσο, το σώμα της γυναίκας μετά το ατύχημα εξαφανίζεται και ο άντρας πέφτει σε κώμα. Όταν το ατύχημα γίνεται γνωστό, η αναγνώρισή τους αποκαλύπτει το μυστικό τους: ήταν εραστές. Η φιλία ανάμεσα σε δύο ζευγάρια που είχαν γνωριστεί πριν από τρία χρόνια έγινε αφορμή για να ξεκινήσει ένας απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα σε εκείνο και τη γοητευτική γυναίκα.

Οι δυο τους έκρυβαν καλά την παράνομη σχέση τους μέχρι τη στιγμή του ατυχήματος. Κάνεις τους, όμως, δεν μπορούσε να προβλέψει όσα θα συμβούν. Από εκείνη τη στιγμή, όλα αλλάζουν.

Η σειρά εκτυλίσσεται σε δύο εποχές. Σε αυτή της μυστικής σχέσης των εραστών στο παρελθόν και σε εκείνη του δράματος των απατημένων συζύγων στο παρόν. Οι δύο ιστορίες διασταυρώνονται με την αστυνομική διερεύνηση του εγκλήματος, η οποία δημιουργεί πολλά ερωτήματα, αποκαλύπτει πολλά μυστικά και αναστατώνει τις ζωές όλων.

Έρωτας Μετά

Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν είναι πολλά. Τι προκάλεσε το ατύχημα; Ήταν τυχαίο περιστατικό ή μήπως όχι; Γιατί εξαφανίστηκε το σώμα της γυναίκας; Ποια είναι η σχέση τους; Ποια θα είναι η αντίδραση των συζύγων τους;

Πηγή: MYtv