Έρωτας με διαφορά: Ο Πέρης ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Μάρω

Έρωτας με διαφορά

Έρωτας με διαφορά, απόψε στις 21:00 στο Star.

Έρωτας με διαφορά, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 24 (2ου Κύκλου) – Η Ζέτα ετοιμάζεται να πάει για δύο ημέρες στην Έκθεση Αισθητικών στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη Φαίη και τον Γρηγόρη, ο οποίος έχει κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες. Τελικά, όμως, η Φαίη μένει πίσω προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Δαμιανό.

Η Ζέτα καλεί την Ελβίρα να πάει μαζί της, αλλά και εκείνη το ακυρώνει τελευταία στιγμή για να ξεμπερδέψει τις σκέψεις της και τα αισθήματά της απέναντι στον Χρήστο και στον Φίλιππο. Ο Κωστής θυμώνει με αυτήν την εξέλιξη, αλλά η Ζέτα τον αποστομώνει. Αυτό είναι το πρώτο της επαγγελματικό ταξίδι και έχει σκοπό να το απολαύσει.

Ο Πέρης ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Μάρω, αλλά η κόρη του, η Κατερίνα, που δουλεύει στην Πρέβεζα, τού λέει ότι τον χρειάζεται κοντά της, στην πόλη που ζει. Έτσι, ο Πέρης αναγκάζεται να παραμερίσει τα αισθήματά του για τη Μάρω, προκειμένου να μείνει κοντά στην κόρη του. Τα σχέδιά του ματαιώνονται. Ανακοινώνει στη Μάρω ότι θα φύγει και εκείνη πέφτει σε κατάθλιψη.

Η Πηνελόπη και η Αρετή κάνουν πολλές εφηβικές αταξίες, σπάζοντας τα νεύρα του Κωστή και της Μαριάννας. Το αποκορύφωμα είναι ότι η Πηνελόπη συλλαμβάνεται να οδηγεί το αυτοκίνητο τού Γρηγόρη, που εκείνος το έχει δηλώσει ως κλεμμένο…