Έρωτας Φυγάς: Ποιος στήνει παγίδα στον Στέφανο;

Έρωτας Φυγάς

Έρωτας Φυγάς, καθημερινά στις 17:45 στο OPEN.

Οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΟΡΕΝ «Έρωτας Φυγάς» είναι καταιγιστικές και όσα αναμένονται στα επόμενα επεισόδια θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές στους δέκτες τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νιόβης Καραπιπέρη για το 7 Ημέρες TV, ο Ιάσονας πνίγει την οργή του και δεν διακόπτει τη στιγμή της επανένωσης ανάμεσα σε Μάρκο και Αλεξάνδρα, ούτε της αποκαλύπτει ότι τους είδε αγκαλιά. Παρ’ όλα αυτά, όταν συναντά κάποια στιγμή τον Μάρκο στον δρόμο, δεν κρατιέται. Τον πιάνει στα χέρια του και αρχίζουν να χτυπιούνται μπροστά στους περαστικούς.

Πίσω στο αρχοντικό, η Μαργέτα ετοιμάζει μια μεγάλη γιορτή για το γεγονός ότι ο γιος της αποφυλακίστηκε και η Αλεξάνδρα βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε για να θολώσει τα νερά, λίγο πριν το σκάσει με τον αγαπημένο της. Και οι δυο τους έχουν γίνει πια αρκετά τολμηροί και μάλιστα κανονίζουν μια ρομαντική απόδραση στην Καλαμάτα, νομίζοντας ότι δεν θα τους καταλάβει κανείς. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι έτσι…

Ο Στέφανος, ο οποίος ξέρει καλά τι ετοιμάζουν, είναι σε πολύ δύσκολη θέση επειδή δεν ξέρει αν πρέπει να ενημερώσει τη Μαργέτα ή όχι… Και αυτό δεν είναι το μοναδικό δίλημμα που αντιμετωπίζει, καθώς κάποιοι επιχειρηματίες της περιοχής τού προτείνουν να πολιτευτεί. Αυτός διστάζει.

Ξέρει ότι το ποινικό του μητρώο θα αποτελούσε μεγάλη τροχοπέδη σε μια τέτοια προσπάθεια και υποψιάζεται τα κίνητρά τους και όχι άδικα, αφού στην ουσία όλο αυτό δεν είναι παρά ένα ακόμα οργανωμένο σχέδιο του Κοντογιάννη για να τον βγάλει από τη μέση. Και ο ίδιος ο Κοντογιάννης θα έρθει όμως σύντομα σε δύσκολη θέση, καθώς το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο Φίλιππος έρχεται στην επιφάνεια και αυτό μπορεί να τον στριμώξει…