Έρωτας Φυγάς: Η συνέχεια καθηλώνει

Έρωτας Φυγάς

Έρωτας Φυγάς, καθημερινά στις 17:45 στο OPEN.

Ο Έρωτας Φυγάς, η καθημερινή σειρά του ΟΡΕΝ που έχει ξεχωρίσει στην απογευματινή ζώνη σημειώνοντας τεράστια νούμερα τηλεθέασης, συνεχίζει να καθηλώνει το κοινό με τις εξελίξεις και τις ανατροπές. Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια πρόκειται να κορυφώσουν την αγωνία των τηλεθεατών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νιόβης Καραπιπέρη για το περιοδικό 7 Ημέρες TV, στο αρχοντικό των Δεμίρηδων επικρατεί μεγάλη αναταραχή, καθώς μετά τον καβγά που είχε η Αλεξάνδρα με την Ανθούλα, η Γεωργία ισχυρίζεται ότι την έριξε από τη σκάλα. Στο μεταξύ, ο Στέφανος βλέπει το κακό να έρχεται και πασχίζει να τους προφυλάξει όμως δεν τα καταφέρνει. Ο Σήφης απάγει την Αλεξάνδρα με τη βοήθεια του Γεράσιμου.

Ο Στέφανος, ο Μάρκος και ο Νικόλας αναλαμβάνουν αμέσως δράση και τον προλαβαίνουν πριν φτάσει πολύ μακριά. Η περιπέτεια φέρνει ξανά κοντά τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα, κάνοντάς τους να καταλάβουν πως όσο κι αν προσπαθούν για το αντίθετο, η αγάπη τους παραμένει δυνατή. Την ίδια στιγμή, κλεισμένος στο κελί του, ο Ιάσονας παλεύει με τους δικούς του δαίμονες και δείχνει να έχει παραιτηθεί από τα πάντα.

Η Μαργέτα προσπαθεί να σώσει τον γιο της, όμως όσο η ημέρα της δίκης πλησιάζει, η Ελπίδα παραμένει άφαντη. Ο Κοντογιάννης και ο Μάρκος εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για να την εντοπίσουν και να την εμποδίσουν να αλλάξει την κατάθεσή της, όμως εκείνη συνεχίζει να κρύβεται στο σπίτι του Μιχάλη.

Ο Κοντογιάννης φτάνει στην πόρτα της Δήμητρας και την απειλή για την υπόθεση δολοφονίας του συζύγου της. Την ημέρα της δίκης η Ελπίδα φεύγει με το αυτοκίνητο, όμως συνειδητοποιεί πως ένα άλλο αυτοκίνητο με δύο άντρες την καταδιώκει. Πανικοβάλλεται, προσπαθεί να τους ξεφύγει όμως γρήγορα χάνει τον έλεγχο και καρφώνεται σε ένα δέντρο. Εντοπίζεται τραυματισμένη και μεταφέρεται στο νοσοκομείο…