Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα αποκαλύπτει στον Στέφανο την πατρότητα του Γιωργάκη

Έρωτας Φυγάς

Έρωτας Φυγάς, καθημερινά στις 17:45 στο OPEN.

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις που αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς του ΟΡΕΝ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV, ο Στέφανος πρόκειται να έρθει αντιμέτωπος με ένα ισχυρό σοκ, αφού μαθαίνει πως ο Γιωργάκης είναι γιος του Μάρκου.

Την ώρα που η Ευγενία επιστρέφει στο σπίτι της, όπου είχε αφήσει τον Μάρκο με τον νεογέννητο γιο τους, τούς βρίσκει μαζί με την Αλεξάνδρα και γίνεται έξαλλη. Η γιατρός βγαίνεις εκτός εαυτού και απαιτεί εξηγήσεις από τον σύζυγό της. Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να ακούσει το παραμικρό, καθώς είναι πολύ συγχυσμένη. Και οι δύο προσπαθούν μάταια να της πουν πως ο λόγος της συνάντησής τους είναι για να βοηθήσει το μωρό που έκλαιγε.

Μάλιστα, μετά το περιστατικό, η Ευγενία αποφασίζει να αναλάβει δράση, αναζητώντας έναν σύμμαχο. Έτσι, θέλοντας να εκδικηθεί την Αλεξάνδρα, πηγαίνει στο εργοστάσιο του Ιάσονα και του αποκαλύπτει ότι έπιασε τη γυναίκα του στο σπίτι της. Εκείνος θυμώνει πολύ, ωστόσο διατηρεί την ψυχραιμία του, αφού δε θέλει να δώσει δικαιώματα για σχόλια. Η Αλεξάνδρα ενημερώνεται για τις εξελίξεις και εξαγριώνεται. Αποφασίζει, μάλιστα, να μην αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους και βρίσκει τη Νότα, ζητώντας της να συνετίσει την ανιψιά της πριν γίνει κάποιο μεγάλο κακό.

Η Νότα ακολουθεί τη συμβουλή της αλλά η Ευγενία είναι ανένδοτη και δε μπορεί να διαχειριστεί τη ζήλεια της. Τα λόγια της Νότας καταφέρνουν τελικά να τη συνεφέρουν και αποφασίζει να αλλάξει άμεσα τη συμπεριφορά της απέναντι στον Μάρκο και να τον πάρει με το μέρος της. Την ίδια ώρα, στο αρχοντικό η Αλεξάνδρα ορθώνει ανάστημα απέναντι στον Ιάσονα και στη Μαργέτα και δε δέχεται καμία υπόδειξη για τη συμπεριφορά της…