Έρχεται τη Δευτέρα το σποτ για τα «Μυστικά της Εδέμ»

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το σποτ των "Μυστικών"

… δημιουργηθεί ένα σποτάκι που θα μας βάλει ακόμα σε μεγαλύτερη αγωνία για την έναρξη των σαρωτικών »Μυστικών της Εδέμ» στο Mega τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου. 

Οι φανατικοί της σειράς αναμείνατε μέχρι τη Δευτέρα 12/9 οπότε και θα εμφανιστεί στις οθόνες μας το σποτάκι που θα μας προετοιμάσει για την εντυπωσιακή πρεμιέρα της »Εδεμ».

Σύμφωνα με το Tvzapping, το σποτ γυρίστηκε χθες στο πλατό του »Πρωινό mou» που κρίθηκε κατάλληλος χώρος για να ζωντανέψει ένα κόνσεπτ ικανό να μας κάνει…τρελούς και παλαβούς για τα 47 συγκλονιστικά επεισόδια που έρχονται στο Mega.

Φανταστείτε τη σκηνή : Ολοι οι πρωταγωνιστές της Εδεμ, εξαιρετικά καλοντυμένοι και ανανεωμένοι να…ψιθυρίζουν μεταξύ τους μυστικά και στο τέλος εμφανίζεται ο Γιώργος Κυρίτσης σε ένα ιδιαίτερο γκρο πλαν να δηλώνει : «Μυστικά τέλος». Εν ολίγοις όλα τα μυστικά θα αποκαλυφθούν, όπως είχε δηλώσει και ο κατά το ήμισυ συγγραφέας της σειράς, και κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.

Οι ηθοποιοί συναντιούνται ξανά όλοι μαζί για να δημιουργήσουν από το σποτάκι των 15 δευτερολέπτων, τα γυρίσματα του οποίου κράτησαν μία ολόκληρη ημέρα και ήταν ιδιαιτέρως κοπιαστικά…

Περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα λοιπόν για να το δούμε!

ΠΗΓΗ: TVzapping

Διαβάστε ακόμη: Μυστικά της Εδέμ: Ποιος είναι τελικά ο Αραβαντινός;